• ویژگی­های پایان­ نامه و رساله­ ها؛ قسمت سوم/ ضابطه مند نبودن کارگروهی در نگارش پایان نامه ها و رساله ها
  • بازدید حضرت حجت الاسلام و المسلمین لطفیان دبیر شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت و حضرت حجت الاسلام دکتر غلامعلی معاون آموزش و پژوهش شورای برنامه ریزی از دانشگاه مذاهب اسلامی واحد زاهدان
  • بازدید جناب آقای دکتر عرب رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان سیستان و بلوچستان از دانشگاه مذاهب اسلامی واحد زاهدان
  • دیدار وگفتگوی معاونین دانشگاه مذاهب اسلامی با استانداراستان هرمزگان 30بهمن99
  • گزارش تصویری جلسه پرسش وپاسخ با حضور معاونین دانشگاه مذاهب اسلامی ویژه دانشجویان29/11/99

نشست معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه با اعضای محترم هیأت علمی

دانشگاه | تاریخ خبر : 1399-10-29 | تعداد بازید :1186

نشست دکتر قاسم جعفری؛ معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی با اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه در سالن جلسات برگزار شد.

در این نشست بر فعال شدن گروه های آموزشی و رفع مشکلات ادارای اعضای هیات علمی تاکید شد و اساتید در خصوص مشکلات آموزشی در سامانه آموزش مجازی نظرات خود را ارائه کردند.

همچنین در این جلسه در خصوص لزوم و ضرورت بازنگری و اصلاح سرفصل دروس تایید شد و اعضای هیات علمی نیز خواستار پیگیری تخصیص گرنت علمی به اساتید شدند. در خصوص جذب دانشجویان غیر ایرانی انتقاداتی از طرف اساتید مبنی بر عدم تطابق رشته پذیرش شده با مقاطع قبلی مطرح گردید و بر لزوم رعایت این موضوع تاکید شد.

همچنین دکتر خلفی از عدم تطابق موضوعات پایان نامه ها و رساله ها با چشم انداز و اهداف دانشگاه انتقاد کرد و اساتید را برای سوق دادن امور پژوهشی به سمت موضوعات تقریبی تشویق و ترغیب نمود.

دکتر جعفری نیز ضمن تشکر از اعضای هیات علمی و تاکید بر پیگیری مسائل مطرح شده از اساتید خواست تا پیگیری مطالبات اعضای هیأت علمی به صورت نظام مند و در قالب یک گروه همفکری دنبال و پیگیری شود.