• ویژگی­های پایان­ نامه و رساله­ ها؛ قسمت سوم/ ضابطه مند نبودن کارگروهی در نگارش پایان نامه ها و رساله ها
  • بازدید حضرت حجت الاسلام و المسلمین لطفیان دبیر شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت و حضرت حجت الاسلام دکتر غلامعلی معاون آموزش و پژوهش شورای برنامه ریزی از دانشگاه مذاهب اسلامی واحد زاهدان
  • بازدید جناب آقای دکتر عرب رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان سیستان و بلوچستان از دانشگاه مذاهب اسلامی واحد زاهدان
  • دیدار وگفتگوی معاونین دانشگاه مذاهب اسلامی با استانداراستان هرمزگان 30بهمن99
  • گزارش تصویری جلسه پرسش وپاسخ با حضور معاونین دانشگاه مذاهب اسلامی ویژه دانشجویان29/11/99
حضور جناب استاد مولوی سلامی به همراه آقای دکتر زرین پور در نشست علمی انقلاب اسلامی و گفتمان تقریب

شعبه زاهدان | تاریخ خبر : 1399-11-20 | تعداد بازید :207

جناب استاد مولوی سلامی نماینده مردم استان سیستان و بلوچستان در شورای خبرگان رهبری به همراه آقای دکتر زرین پور سرپرست دانشگاه مذاهب اسلامی واحد زاهدان در نشست علمی انقلاب اسلامی و گفتمان تقریب شرکت و سخنرانی نمودند.

جناب استاد مولوی سلامی طی سخنانی اظهار داشت : تفاوت ها را می‌توان بدرستی مدیریت کرد و بر اشتراکات تمرکز نمود. اگر اتحاد و انسجام در جوامع اسلامی وجود نداشته باشد نمی‌توان به پیروزی و موفقیت دست یافت. از ظرفیت‌های دنیای اسلام بیشتر می‌توان استفاده کرد تا اجازه ندهیم دیگران برای ما تصمیم بگیرند.

دکتر زرین پور سرپرست دانشگاه مذاهب اسلامی واحد زاهدان طی ارائه گزارشی به خدمات و ارتباطات متقابل پیشگامان تقریب و انقلاب اسلامی اشاره نمود.

وی همچنین به نقش ایران در منطقه در خصوص بیداری اسلامی با تمرکز بر مکتب امام خمینی (ره) پرداخت.

این نشست به همت دفتر تقریب مذاهب اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان، دوشنبه، بیستم بهمن ماه سال جاری برگزار گردید و ۶ نفر از صاحبنظران حوزه تقریب به ارائه بحث پرداختند.