• دومین مراسم معارفه نودانشجویان دانشگاه مذاهب اسلامی ۱۴۰۰
  • مراسم معارفه نودانشجویان دانشگاه مذاهب اسلامی
  • سخنرانی دکتر زرین پور در نشست علمی - فرهنگی با موضوع «در مسیر تقریب» در دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان
  • اطلاعیه ثبت نام آزمون جامع نیمسال اول 1401-1400
  • فراخوان‌های ارسال آثار پژوهشی منتشر شده جهت انتخاب پژوهشگران برگزیدۀ سال 1400 از میان اعضای هیأت علمی، دانشجویان بین‌الملل، دانشجویان داخلی و کارکنان
برگزاری اردوی یک روزه در واحد زاهدان

برگزاری اردوی یک روزه در واحد زاهدان دانشگاه مذاهب اسلامی به مناسبت روز دانشجو

شعبه زاهدان | تاریخ خبر : 1396-12-25 | تعداد بازید :2494

به مناسبت روز دانشجو و همچنین تجلیل و خوش آمد گویی به دانشجویان جدیدالورود،اردویی یک روزه در واحد زاهدان دانشگاه مذاهب اسلامی با شرکت تمامی دانشجویان در محل باغ امام علی(ع) واقع در چند کیلومتری زاهدان برگزار گردید.

در این مراسم ابتدا آقای اردشیرنیا سرپرست واحد زاهدان ،ایراد سخنرانی نمود که در ادامه آن، دانشجویان در گفتگویی صمیمانه با ایشان موانع و مشکلات جاری دانشگاه را مطرح کردند.

همچنین جناب آقای مولوی سلامی عضو مجلس خبرگان رهبری و مشاور دانشگاه در سخنانی ضمن تبریک روز دانشجو ،وظایف یک دانشجوی نمونه مسلمان را تبیین نمودند.

در انتهای این مراسم از نخبگان و فعالین فرهنگی و دانشجویی تجلیل به عمل آمد.