• مبارک باد ایام خجسته هفته وحدت و سالروز ولادت پیامبر رحمت حضرت محمد(ص) و حضرت امام جعفر صادق (ع)
  • اطلاعیه نحوه ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد
  • در گفت‌وگو با دکتر بیارجمندی رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی گلستان مطرح شد؛: وحدت؛ نرم‌افزار اصلی تمدن‌سازی نوین اسلامی
  • در آستانه هفته وحدت: تقریب و وحدت اسلامی از فرامین الهی است / اصلی ترین فرمانداری ،فرمانداری تقریب و وحدت اسلامی است
  • در آستانه هفته وحدت: وحدت اسلامی یک راهبرد عبادی_سیاسی است / علمای شیعه و اهل‌سنت گلستان الگوی کشوری وحدت اسلامی هستند

نشست تخصصی بررسی فقهی و حقوقی شروط ضمن عقد نکاح

شعبه بندرعباس | تاریخ خبر : 1400-05-19 | تعداد بازید :326

انجمن علمی فقه و حقوق دانشگاه مذاهب اسلامی شعبه بندرعباس نشست تخصصی با موضوع: بررسی فقهی و حقوقی شروط ضمن عقد نکاح را با حضور آقای دکتر حسن رضازاده مقدم برگزار کرد.

در ابتدا دکتر رضازاده شرح مختصری درباره ازدواج و موضوعاتی مانند دیدگاه ما به عالم خلقت،دیدگاه مردم به ازدواج و مفهوم ازدواج در قرآن و ...بیان داشتند. در ادامه درباره چیستی و مفهوم شروط ضمن عقد نکاح و ویژگی‌های این شروط در فقه و حقوق و اینکه آن شروط چه هستند و با چه شرایطی قانونی می‌شوند همچنین اهمیت بسیار این شروط را در عصر حاضر سخن گفتند و در پایان نیز به پرسش‌های مطرح شده  دانشجویان پاسخ دادند.