• مبارک باد ایام خجسته هفته وحدت و سالروز ولادت پیامبر رحمت حضرت محمد(ص) و حضرت امام جعفر صادق (ع)
  • اطلاعیه نحوه ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد
  • در گفت‌وگو با دکتر بیارجمندی رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی گلستان مطرح شد؛: وحدت؛ نرم‌افزار اصلی تمدن‌سازی نوین اسلامی
  • در آستانه هفته وحدت: تقریب و وحدت اسلامی از فرامین الهی است / اصلی ترین فرمانداری ،فرمانداری تقریب و وحدت اسلامی است
  • در آستانه هفته وحدت: وحدت اسلامی یک راهبرد عبادی_سیاسی است / علمای شیعه و اهل‌سنت گلستان الگوی کشوری وحدت اسلامی هستند

اطلاعیه پذیرفته شدگان آزمون سراسری دانشگاه مذاهب اسلامی

دانشگاه | تاریخ خبر : 1400-07-06 | تعداد بازید :6947

ضمن عرض تبریک و خیرمقدم و آرزوی موفقیت برای پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون کارشناسی سال تحصیلی 1401-1400 در دانشگاه مذاهب اسلامی اعلام می‌شود؛ تحصیل در دانشگاه مذاهب اسلامی، رایگان (بدون شهریه) است و دانشجویان مطابق قوانین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از پرداخت شهریه در دوران تحصیل معاف‌اند.

ثبت‌نام

فرآیند ثبت‌نام شما در دانشگاه مذاهب اسلامی در دو مرحله، ثبت‌نام اینترنتی و حضوری به انجام خواهد شد که انجام هر دو مرحله الزامی است.

1. ثبت‌نام اینترنتی

پذیرفته‌شدگان مکلف‌اند این مرحله از ثبت‌نام را در روزهای شنبه (10/07/1400) تا یکشنبه (11/07/1400)  از طریق سایت دانشگاه مذاهب اسلامی به آدرس http://mazaheb.ac.ir/page/56 انجام دهند.

لازم است برای ثبت‌نام اینترنتی اسکن مدارک موردنیاز که در این اطلاعیه آمده است قبل از ورود به سامانه انجام گردد.

اسکن گواهی موقت تحصیلات دوره متوسطه دوم

اسکن کارنامه فارغ‌التحصیلی دوره متوسطه دوم

(همچنین دانشجویان فارغ‌التحصیل متوسطه دوم جهت اخذ تأییدیه کارنامه فارغ‌التحصیلی باید به سایت https://emt.medu.ir/ مراجعه نمایند و پس از فرایند ثبت‌نام کد رهگیری را در قالب ذیل به شماره 02166465252 ارسال فرمایند:

برای نمونه:

نام و نام خانوادگی: علیرضا کریمی

کد ملی: 3875680341

مقطع تحصیلی: کارشناسی

کد رهگیری:   4000012131415

(لطفاً از قید عبارات متفرقه: سلام و احترام و... خودداری نمایید.)

-اسکن شناسنامه

-اسکن کارت ملی

-اسکن عکس 4*3 با رزولوشن 300

تذکر: لازم است در فایل‌های آماده‌شده مشخصات ذکرشده رعایت شود: "عکس 4*3 با رزولوشن 300dpi و فرمت jpg و بقیه مدارک با رزولوشن 150 dpi و فرمت jpg"

مراحل ثبت‌نام الکترونیکی

**جهت ثبت‌نام اینترنتی گزینه ورود به سیستم را کلیک نمایید**

شناسه کاربری u001: و در ادامه آن شماره داوطلبی را وارد نمایید. (شماره داوطلبی آزمون سراسری U001))

گذرواژه: کد ملی پذیرفته‌شده

پس از ورود به سامانه کاربری خود مطابق مسیر ذیل برای تکمیل فرم‌های مربوطه اقدام کنید.

منوی آموزش- دانشجو- پذیرش غیرحضوری- پذیرش غیرحضوری دانشجویان جدیدالورود

تمام مراحل را انجام دهید و سپس ثبت‌نام نهایی خود را پرینت و در روز پذیرش حضوری به دانشگاه ارائه دهید. (عدم اخذ پرینت نهایی ثبت‌نام اینترنتی به‌منزله عدم ثبت‌نام در دانشگاه مذاهب اسلامی است)

تذکر:  کلیه مکاتبات با استفاده از اطلاعات پایه از طریق سیستم اتوماسیون آموزش انجام می‌پذیرد، از این رو تکمیل نکردن فرم‌ها، یا درج اطلاعات غلط یا به‌صورت ناقص موجب عدم ثبت‌نام نهایی و مشکلات آتی می‌شود و عواقب آن به عهده پذیرفته‌شده خواهد بود.

** در صورت بروز اشکال در فرآیند ثبت‌نام اینترنتی در وقت اداری از ساعت 8 -14 با شماره 664652525- 021 داخلی 418 تماس بگیرید. **

1. ثبت‌نام حضوری در دانشگاه جهت تحویل مدارک و تشکیل پرونده

پس از ثبت‌نام اینترنتی لازم است مطابق تاریخی که متعاقباً اعلام خواهد شد به کارشناس آموزش جهت تشکیل پرونده حضوری مراجعه فرمایید.

مدارک موردنیاز (جهت تشکیل پرونده حضوری)

• گواهی موقت پایان تحصیلات دوره متوسطه دوم (اصل مدرک)
  • کارنامه فارغ التحصیلی دوره متوسطه دوم (اصل مدرک)
  • گواهی پذیرش ثبت‌نام غیرحضوری در سایت دانشگاه مذاهب اسلامی
  • کپی دفترچه بیمه
  • کپی تمامی صفحات شناسنامه
  • کپی پشت‌ ورو کارت ملی
  • مدرک وضعیت نظام‌وظیفه
  • شش قطعه عکس 4*3 پشت‌نویسی شده

*** در ضمن شروع کلاس های مقطع کارشناسی 17 مهرماه خواهد بود.