• ثبت نام حضوری پذیرفته شدگان جدیددانشگاه مذاهب اسلامی مقطع کارشناسی درواحدبندرعباس98/6/27
  • به همت دانشگاه مذاهب اسلامی شعبه گنبد کاووس؛ همایش ملی جستارهای پژوهشی با تاکید بر بیانیه گام دوم انقلاب برگزار می شود/ تمدید مهلت ارسال مقالات تا 8 آبانماه
  • اطلاعیه مهم/جزئیات، مدارک مورد نیاز و زمان ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان "مقطع کارشناسی" سال تحصیلی 99-98 دانشگاه مذاهب اسلامی
  • مصاحبه علمی با پذیرفته شدگان مرحله اول آزمون اختصاصی طلاب در دانشگاه مذاهب اسلامی واحد زاهدان با حضور مسئولین و اعضای هیئت علمی دانشگاه
  • مصاحبه علمی با پذیرفته شدگان مرحله اول آزمون اختصاصی طلاب در دانشگاه مذاهب اسلامی واحدبندرعباس باحضور دکتراجداد ودکتر خلفی از دانشگاه مذاهب اسلامی 98/6/23-24
به دعوت دانشگاه مذاهب اسلامی واحد سنندج صورت پذیرفت:

برگزاری نشست اساتید دانشگاه ها وفرهنگیان استان کردستان با موضوع «انقلاب اسلامی مردم ایران و تأثیرات آن بر جهان اسلام؛فرصت ها و چالش ها»

شعبه سنندج | تاریخ خبر : 1396-03-28 | تعداد بازید :412

نشست اساتید دانشگاه ها و فرهنگیان استان کردستان با موضوع « انقلاب اسلامی مردم ایران و تأثیرات آن بر جهان اسلام؛ فرصت ها و چالش ها» در حضور نماینده محترم ولی فقیه در استان و به دعوت دانشگاه مذاهب اسلامی کردستان برگزار شد.

به گزارش کرددانش،در این نشست دکتر که با حضور جمعی از نمایندگانی استادان دانشگاه ها و فرهنگیان استان کردستان برگزار شد کامران فتح اللهی رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی واحد سنندج  اظهار داشت: این نشست ها با محورهای مختلف و با هدف نقش آفرینی هرچه بیشتر جامعه دانشگاهی و فرهنگی استان در راستای تحقق اهداف عالیه انقلاب اسلامی در منطقه برگزار خواهد شد.

آیت الله حسینی شاهرودی نماینده ولی فقیه در استان کردستان ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت علی(ع) و گرامیداشت شب های قدر با اشاره به اینکه در هر زمان یک نفر اشرف مخلوقات و خلیفه الله است، اظهار کرد: شب قدر یکی از ارزشمند ترین شبها است که خداوند به یکباره تمام قرآن را بر خلیفه الله نازل می کند.

وی گفت: دهه آخر ماه مبارک رمضان ویژگی های خاصی دارد که پیامبر(ص) با بهره گیری از آن همیشه خود را آماده می کردند.

نماینده ولی فقیه در استان کردستان با اشاره به اینکه شان و منزلت حضرت علی(ع) بارها از زبان پیامبر(ص) بیان شده است، افزود: نبی مکرم اسلام(ص) برای حضرت علی(ع) فضایل زیادی برشمردند از جمله اینکه هر کس میخواهد وارد شهر علم شود باید از درب آن که علی است وارد شود.

وی به زحمات حضرت خدیجه(س) برای کمک به پا گرفتن اسلام اشاره کرد و گفت: اسلام دین رافت و مهربانی است اما با سختی و زحمت به ما رسیده و ما باید قدر آن را بدانیم.

آیت‌الله حسینی‌شاهرودی با اشاره به اینکه مسلمانان دو دسته هستند، افزود: عده ای به دنبال گسترش اسلام هستند اما عده ای تنها به فکر کسب و کار و منفعت اقتصادی خود هستند.

وی گفت: در آیات قرآن وعده داده شده که در آخرالزمان قومی می آیند که از هیچ قدرتی نمی ترسند و در راه خدا جهاد می کند و زمینه را برای حکومت مهدوی فراهم می کنند.

نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه صدور انقلاب یکی از اصول اساسی انقلاب است که امام راحل بر آن تاکید می کردند، افزود: یکی از روحانیون استان کردستان به نام ماموستا محمدی کتابی با موضوع انقلاب اسلامی به رشته تحریر درآورده که نگاهی جامع به انقلاب در حوزه کردستان دارد و اثری ماندگار را خلق کرده و ارزش انقلاب را با قلم یک نویسنده اهل سنت ثابت کرده است.

وی با اشاره به دیدار شهید عراقی با امام(ره)، گفت: امام در پاسخ به سوال شهید عراقی مبارزه با طاغوت، ایجاد حکومت اسلامی و زمینه سازی برای ظهور را از اهداف انقلاب اسلامی ایران عنوان کردند.

آیت الله حسینی شاهرودی با اشاره به اینکه یکی از دغدغه های امام راحل(ره) ترویج اسلام ناب بود، گفت: تمدن سکولار غربی شرقی در مقابل تمدن ناب اسلامی احساس خطر می کند زیرا آنها فهمیده اند این تمدن تاب مقاومت در برابر تمدن ناب اسلامی را ندارد پس برای انهدام آن به مقابله با اسلام از داخل پرداختند.

وی ضمن محکوم کردن حوادث تروریستی تهران و دیگر کشورها، گفت: تامین مالی گروها های تکفیری توسط انگلیس انجام می شود و همه مردم دنیا می دانند هر جا که نام تفرقه هست رد پای انگلیس وجود دارد.

آیت الله حسینی شاهرودی با اشاره به اینکه اگر تاریخ را مطالعه کنیم به عمق خباثت و خیانت انگلیسی ها پی می بریم، گفت: دشمنان به دنبال این هستند اختلافات مسلمانان را عمیق کنند و با تشکیل داعش همه ظرفیت های خود را در اختیار این گروه تروریستی برای ضربه زدن به اسلام گداشته اند.

در پایان این نشست حضار نماز مغرب را به امامت نماینده محترم ولی فقیه در استان کردستان اقامه و روزه خود را افطار نمودند.