• پیام ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی در پی حادثه تروریستی در سیستان و بلوچستان
  • در دیدار مسوولان دانشگاه مذاهب اسلامی با استاندار و مجمع نمایندگان استان کرمانشاه عنوان شد؛ استقبال مسوولان و حمایت کامل از تاسیس دانشگاه مذاهب اسلامی د‌ر استان کرمانشاه
  • برگزاری دوره "کرسی فقه اباضی" در تهران و قم از سوی دانشگاه مذاهب اسلامی/ 24 لغایت 30 بهمن ماه
  • برگزاری همایش طلیعه کوثر با حضور دکتر شریعتی مدیر کل اموربانوان مجمع جهانی تقریب مذاهب وتقدیر از مسئول فرهنگی دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس
  • شرکت دانشجویان کانون تقریب مذاهب دانشگاه واحد بندرعباس در اردوی علمی معرفتی ،زیارتی مشهد مقدس (زیارت اولی ها)

حضور انتشارات دانشگاه مذاهب اسلامی با 38 اثر در سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

دانشگاه | تاریخ خبر : 1397-02-17 | تعداد بازید :1150

انتشارات دانشگاه مذاهب اسلامی با ارائه 38 اثر دانشگاهی در سی و یکمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در مصلی امام خمینی (ره) حضور یافته و مورد استقبال بازدیدکنندگان قرار گرفته است.

غرفه انتشارات دانشگاه مذاهب اسلامی در بخش ناشران دانشگاهی سالن f6 غرفه 171 است. قرار گرفتن غرفه دانشگاه در سمت راست درب ورودی سالن باعث دسترسی آسان و فضای مناسب غرفه شده است.

از ویژگی های آثار ارائه شده در وهله نخست تقریبی بودن و رعایت ادب اختلاف است. همین وِیژگی انتشارات دانشگاه را در ردیف ناشران تقریب ای چون : مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی؛ دانشگاه ادیان و مذاهب و ...

قرار داده است.

عرضه دو اثر چاپ اولی؛ یکی الجامع لشرحی التجرید: شامل دو شرح مهم شیعی و اهل سنت بر کتاب تجرید الاعتقاد خواجه‌نصیرالدین طوسی است و دیگری مستدل به الحنفیه من آثار صهر خیر ختم البریه: که در آن بر اساس ابواب فقهی احادیثی را که از حضرت علی (ع) روایت‌شده و در منابع فقهی حنفی آمده، گردآوری کرده است.

دریافت فایل فهرست کتب و نشریات انتشارات دانشگاه عرضه شده در سی و یکمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران