• انتصاب «مشاور رئیس و مدیرکل حوزه ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی»
  • فراخوان مقاله سی و دومین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی با عنوان «قدس، محور وحدت امت»
  • دیدار رئیس و معاونین دانشگاه مذاهب اسلامی با رئیس مجلس شورای اسلامی/ دکتر لاریجانی: رویکرد تقریبی دانشگاه مذاهب اسلامی در یک فضای آکادمیک فرصت ارزشمندی است
  • اطلاعیه مهم/جزئیات، مدارک مورد نیاز و زمان ثبت نام پذیرفته شدگان "مقطع کارشناسی" سال تحصیلی 98-97 دانشگاه مذاهب اسلامی
  • شماره 48 مجله علمی-ترویجی مطالعات تقریبی مذاهب اسلامی منتشر شد

حضور انتشارات دانشگاه مذاهب اسلامی با 38 اثر در سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

دانشگاه | تاریخ خبر : 1397-02-17 | تعداد بازید :730

انتشارات دانشگاه مذاهب اسلامی با ارائه 38 اثر دانشگاهی در سی و یکمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در مصلی امام خمینی (ره) حضور یافته و مورد استقبال بازدیدکنندگان قرار گرفته است.

غرفه انتشارات دانشگاه مذاهب اسلامی در بخش ناشران دانشگاهی سالن f6 غرفه 171 است. قرار گرفتن غرفه دانشگاه در سمت راست درب ورودی سالن باعث دسترسی آسان و فضای مناسب غرفه شده است.

از ویژگی های آثار ارائه شده در وهله نخست تقریبی بودن و رعایت ادب اختلاف است. همین وِیژگی انتشارات دانشگاه را در ردیف ناشران تقریب ای چون : مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی؛ دانشگاه ادیان و مذاهب و ...

قرار داده است.

عرضه دو اثر چاپ اولی؛ یکی الجامع لشرحی التجرید: شامل دو شرح مهم شیعی و اهل سنت بر کتاب تجرید الاعتقاد خواجه‌نصیرالدین طوسی است و دیگری مستدل به الحنفیه من آثار صهر خیر ختم البریه: که در آن بر اساس ابواب فقهی احادیثی را که از حضرت علی (ع) روایت‌شده و در منابع فقهی حنفی آمده، گردآوری کرده است.

دریافت فایل فهرست کتب و نشریات انتشارات دانشگاه عرضه شده در سی و یکمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران