• برگزاری پنجمین جلسه شورای «همایش ملی آسیب شناسی پایان نامه ها در حوزه علوم انسانی_اسلامی»
  • با آغاز هفته کتاب وکتابخوانی ،به همت کانون کتاب وکتابخوانی و پایگاه بسیج دانشجویی ،نمایشگاه وایستگاه کتاب در واحد بندرعباس برگزار گردید.
  • نشست صمیمی سرپرست واحد زاهدان با دانشجویان وروری ۹۷
  • امضای تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه مذاهب اسلامی و وارونژ روسیه در جریان سفر دکتر مختاری و هیئت همراه به این کشور
  • دیدار مولوی نذیر احمد سلامی و دکتر زرین پور با مدیر کل میراث فرهنگی استان سیستان و بلوچستان

حضور انتشارات دانشگاه مذاهب اسلامی با 38 اثر در سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

دانشگاه | تاریخ خبر : 1397-02-17 | تعداد بازید :902

انتشارات دانشگاه مذاهب اسلامی با ارائه 38 اثر دانشگاهی در سی و یکمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در مصلی امام خمینی (ره) حضور یافته و مورد استقبال بازدیدکنندگان قرار گرفته است.

غرفه انتشارات دانشگاه مذاهب اسلامی در بخش ناشران دانشگاهی سالن f6 غرفه 171 است. قرار گرفتن غرفه دانشگاه در سمت راست درب ورودی سالن باعث دسترسی آسان و فضای مناسب غرفه شده است.

از ویژگی های آثار ارائه شده در وهله نخست تقریبی بودن و رعایت ادب اختلاف است. همین وِیژگی انتشارات دانشگاه را در ردیف ناشران تقریب ای چون : مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی؛ دانشگاه ادیان و مذاهب و ...

قرار داده است.

عرضه دو اثر چاپ اولی؛ یکی الجامع لشرحی التجرید: شامل دو شرح مهم شیعی و اهل سنت بر کتاب تجرید الاعتقاد خواجه‌نصیرالدین طوسی است و دیگری مستدل به الحنفیه من آثار صهر خیر ختم البریه: که در آن بر اساس ابواب فقهی احادیثی را که از حضرت علی (ع) روایت‌شده و در منابع فقهی حنفی آمده، گردآوری کرده است.

دریافت فایل فهرست کتب و نشریات انتشارات دانشگاه عرضه شده در سی و یکمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران