• بازدید ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی و هیئت همراه از حوزه علمیه اهل سنت الهدی اندونزی و دیدار با اساتید و طلاب/ تصاویر
  • باحضور هیئت تقریبی دانشگاه مذاهب اسلامی؛ "سمینار بین المللی امر به معروف و نهی از منکر در بستر مردم سالاری دینی" در اندونزی برگزار شد/ دکتر مختاری: برای بروز و ظهور مردمسالاری دینیِ موفق در جامعه باید نقش مردم را نسبت به امر به معروف و نهی از منکر پررنگ کنیم
  • تمدید ثبت نام طلاب (شیعه و اهل سنت) در آزمون جذب اختصاصی دانشگاه مذاهب اسلامی تا 1 شهریور ماه / دریافت دفترچه آزمون
  • رییس انجمن اهل بیت(ع) اندونزی در دیدار با رییس دانشگاه مذاهب اسلامی: بشدت نیازمند رویکرد تقریبی دانشگاه مذاهب اسلامی در اندنزوی هستیم/نگاه تقریبی و معتدل این دانشگاه می‎تواند در مقابل نگاه‎های افراط‎گرایانه موثر باشد
  • امضای تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه مذاهب اسلامی و مرکز مطالعات ادیان (icrs) دانشگاه گاجامادای(UGM) اندونزی

سرکشی سرپرست و پرسنل دانشگاه مذاهب اسلامی واحد سنندج از خانواده شهید اسعد رضایی

شعبه سنندج | تاریخ خبر : 1397-02-16 | تعداد بازید :298

دکتر مرتضی خسروپناه و پرسنل واحد سنندج دانشگاه مذاهب اسلامی به همراه مرادی مدیر بنیاد شهید شهرستان سنندج، از خانواده شهید اسعد رضایی سرکشی نمودند. در این دیدار دکتر خسرپناه ضمن تجلیل از شهدا و خانواده معزز ایشان، بر جمله ارزشمند مقام معظم رهبری مدظله العالی که فرمودند زنده نگه داشتن یاد شهدا کمتر از شهدا نیست تأکید کردند. همچنین پدر شهید اسعد رضایی ضمن تشکر از اقدام دانشگاه در سرکشی و احوالپرسی از خانواده شهدا، به بیان خاطراتی از آن شهید پرداختند.

در پایان هدیه ای به رسم یادبود به خانواده شهید اهداء گردید.

شهید اسعد رضایی فرزند صدیق و بانو آسیه در فروردین ماه سال 1346 در سنندج به دنیا آمد. وی دوران کودکی را در کانون گرم خانواده سپری نمود و مدتی بعد برای تحصیل به مدرسه رفت. با پیروزی انقلاب اسلامی، اسعد به خیل عظیم عاشقان انقلاب اسلامی پیوست و همکاری مؤثری با سازمان پیشمرگان مسلمان کرد داشت.

شهید اسعد رضایی برادرزاده مرحوم خلیل رضایی از پیشمرگان مسلمان کردی می باشد که حضور فعالی در کمیته انقلاب اسلامی و سازمان پیشمرگان مسلمان کرد شاخه سنندج داشت. اسعد در هفدهم آبان ماه سال 1360 زمانی که هنوز 15 بهار از زندگیش را پشت سر نگذاشته بود در شهر سنندج توسط گروهک مزدور دموکرات دستگیر و به زندان توریور منتقل شد.

این مجاهد کرد در زندان توریور سخت ترین شکنجه های ضدّانقلاب را تحمل کرد و حاضر نشد از راهی که انتخاب کرده بود دست بردارد. ایشان همراه با کاروان اسرا در ماه مبارک رمضان سال 1361 با پای پیاده راه پر فراز و نشیب و صعب العبور سنندج ـ بانه را طی کرد و در میانه راه مصیبت ها و سختی های جان فرسایی را تحمل کرد. شهید اسعد رضایی به همراه 9 نفر دیگر از اسرا در وقت افطار هفدهم رمضان، برای همیشه آسمانی شد و به خیل شهدای انقلاب اسلامی پیوست.

جدیدترین اخبار