• برپایی ایستگاه صلواتی در شب نیمه شعبان .. دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس
  • رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی در همایش بین‎المللی دکترین مهدویت: "لزوم برگزاری نشست‌های علمی مهدویت در دانشگاه‌ها برای آشنایی نسل جوان"
  • اطلاعیه مهم/ تغییر زمان برگزاری و تمدید ثبت نام در "آزمون جذب اختصاصی طلاب" در دانشگاه مذاهب اسلامی
  • برگزاری جلسه مهدویت محور وحدت اسلامی (تقریب مذاهب ) همراه با تحلیل فیلم در دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس
  • جمع آوری کمک های نقدی دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس به سیل زدگان اخیر کشور 98/1/23
دیدار مسئولین واحد زاهدان دانشگاه با استاندار سیستان و بلوچستان

دیدار سرپرست واحد زاهدان و جناب مولوی سلامی عضو محترم مجلس خبرگان رهبری با استاندار استان

شعبه زاهدان | تاریخ خبر : 1397-03-07 | تعداد بازید :931

سرپرست دانشگاه مذاهب اسلامی واحد زاهدان جناب آقای اردشیرنیا و همچنین مولوی سلامی عضو مجلس خبرگان رهبری و عضو هیئت علمی دانشگاه با استاندار سیستان و بلوچستان جناب آقای مهندس سید دانیال محبی دیدار و به گفتگو نشستند.

در این جلسه که در دفتر استانداری منعقد گردید، استادار ضمن تبریک ایام ماه مبارک رمضان و خوشامدگویی به مسئولین دانشگاه، جایگاه دانشگاه مذاهب اسلامی را در بین سایر موسسات آموزش عالی در سطح استان شاخص توصیف، و ابراز امیدواری کرد که با حمایت هر چه بیشتر دولت محترم ، موقعیت دانشگاه، روز به روز به پیشرفت بالاتری برسد.

وی قول مساعدت بیشتر جهت رفع موانع و مشکلات موجود دانشگاه، در راستای گسترش فضای آموزشی و فرهنگی دانشگاه را  دادند.

در ادامه جناب آقای مولوی سلامی و آقای اردشیرنیا، گزارشی مبسوط در خصوص مسائل آموزشی و فرهنگی ، انتظارات و مشکلات دانشگاه به استاندار ارائه نمودند.