• بازدید ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی و هیئت همراه از حوزه علمیه اهل سنت الهدی اندونزی و دیدار با اساتید و طلاب/ تصاویر
  • باحضور هیئت تقریبی دانشگاه مذاهب اسلامی؛ "سمینار بین المللی امر به معروف و نهی از منکر در بستر مردم سالاری دینی" در اندونزی برگزار شد/ دکتر مختاری: برای بروز و ظهور مردمسالاری دینیِ موفق در جامعه باید نقش مردم را نسبت به امر به معروف و نهی از منکر پررنگ کنیم
  • تمدید ثبت نام طلاب (شیعه و اهل سنت) در آزمون جذب اختصاصی دانشگاه مذاهب اسلامی تا 1 شهریور ماه / دریافت دفترچه آزمون
  • رییس انجمن اهل بیت(ع) اندونزی در دیدار با رییس دانشگاه مذاهب اسلامی: بشدت نیازمند رویکرد تقریبی دانشگاه مذاهب اسلامی در اندنزوی هستیم/نگاه تقریبی و معتدل این دانشگاه می‎تواند در مقابل نگاه‎های افراط‎گرایانه موثر باشد
  • امضای تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه مذاهب اسلامی و مرکز مطالعات ادیان (icrs) دانشگاه گاجامادای(UGM) اندونزی

دعوت دانشگاه مذاهب اسلامی از آحاد امت اسلامی برای حضور در راهپیمایی روز قدس/ محکومیت اقدام اخیر آمریکا در انتقال سفارت به بیت المقدس

دانشگاه | تاریخ خبر : 1397-03-18 | تعداد بازید :238

دانشگاه مذاهب اسلامی ضمن تأکید بر حمایت از آرمان ملت مظلوم فلسطین و محکومیت مجدد اقدام اخیر آمریکا در انتقال سفارت به بیت المقدس همه امت اسلام را به هوشیاری و بصیرت در برابر توطئه‌های رژیم صهیونیستی و حامیان آن برای به فراموشی سپرده شدن "مسأله فلسطین و قدس شریف" فراخواند.

به گزارش روابط عمومی، دانشگاه مذاهب اسلامی با صدور بیانیه‌ای ضمن گرامی‌داشت «روز جهانی قدس» و اعلام حضور در این حماسه بزرگ ضمن محکومیت مجدد اقدام اخیر در انتقال سفارت آمریکا به بیت المقدس، از عموم ملت آگاه و مسلمان ایران اسلامی و همه ملت‎های مسلمان برای شرکت در راهپیمایی روز جهانی قدس دعوت به عمل آورد.

در این بیانیه آمده است: «آخرین جمعه ماه مبارک رمضان خاستگاه خیزش امت به سوی آزادی قدس شریف از سلطه صهیونیسم جهانی است. این روز عظیم از جمله مهمترین یادگارهای امام راحل عظیم الشان(ره) است که توانست با طرح آن، نقطه عطفی را در مبارزات حق‌طلبانه مسلمانان برای نجات مسجدالاقصی از چنگال غاصبان مستکبر رقم بزند.

روز قدس روزی است که همه یکتاپرستان و آحاد ملت بزرگ ایران شعار «مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل» سر می‌دهند و آمادگی خود را برای آزادی قدس شریف اعلام می‌دارند.

در ادامه این بیانیه آمده است: امروز نباید ذره‌ای تردید به دل راه داد که اشغال فلسطین تنها یک مسئله عربی نیست، بلکه اصلی‌ترین دغدغه جهان اسلام است و چشم و دل و فکر همه مسلمانان جهان با آن همراه است. مسأله قدس به رغم همه شیطنت‌های جریان تکفیری و افراطی همچون داعش و.. در منطقه که به دنبال انحراف افکار عمومی از آنچه در کانون توجه مسلمانان قرار دارد، همچنان مسأله نخست جهان اسلام و امت اسلامی است و تا روز پاک‌سازی قدس شریف از چنگال صهیونیسم غاصب مسأله نخست باقی خواهد ماند.»

امت اسلامی و همیشه هوشیار و بصیر ایران در راستای آرمان‌های امام راحل و به تبعیت از رهبر فرزانه انقلاب قدس شریف و مبارزه با صهیونیسم غاصب را مسأله اول خود می‌داند و با تهدید و تحریم و ترور و اقداماتی از این دست که هر روز دشمنان اسلام برای شکستن عزم و اراده ملت به یکی از آنها متوسل می‌شوند، کوتاه نخواهد آمد زیرا به فرموده بنیانگذار کبیر و فقید انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) مسله فلسطین متعلق به تمام جهان اسلام است.

از این رو استادان، کارکنان و دانشجویان شیعه و سنی دانشگاه مذاهب اسلامی ضمن تاکید مجدد بر حمایت از آرمان فلسطین،همه امت اسلام را به هوشیاری در برابر توطئه‌های رژیم صهیونیستی و حامیان آن برای ایجاد تفرقه میان امت واحده فرا می‌خواند.

در پایان این بیانیه نیز آمده است: «امید است ملت بزرگ ایران و ملت‌های دیگر اسلامی و آزاده جهان بار دیگر به ندای رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای(مدظله العالی) لبیک گویند و همه با هم در راهپیمایی روز جهانی قدس در دفاع از آرمان فلسطین و قدس شریف شرکت کرده و بار دیگر حضوری با شکوه و عزت آفرین را رقم بزنند.»

انتهای پیام

جدیدترین اخبار