• معاونت پژوهشی و فناوری برگزار می‎کند: "ویژه برنامه نکوداشت روز پژوهش" یکشنبه 25 آذرماه
  • ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی در معارفه دانشجویان جدید الورود بین الملل: رشد فعالیت های بین المللی در دو سال اخیر در راستای عمل به منویات رهبری از دانشگاه
  • دکتر مختاری در مراسم روز دانشجو: روز دانشجو، روز جنبش علیه استبدا و یادآور مقابله با استکبار جهانی است/مهمترین نقص سیستم آموزشی کشور عدم توجه به نیازهای جامعه است
  • گزارش تصویری/ برگزاری مراسم گرامیداشت روز دانشجو در واحد سنندج
  • حضور و سخنرانی نماینده مردم شهرستان های سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی در مراسم گرامیداشت روز دانشجو

برگزاری دهمین جلسه شورای پژوهشی و هیئت تحریریه مجلات مطالعات تقریبی مذاهب اسلامی و فقه مقارن دانشگاه

دانشگاه | تاریخ خبر : 1397-03-22 | تعداد بازید :738
برگزاری جلسات هیئت تحریریه مجلات مطالعات تقریبی مذاهب اسلامی و فقه مقارن

جلسه هیئت تحریریه مجله علمی ـ ترویجی مطالعات تقریبی مذاهب اسلامی (فروغ وحدت) شماره 50، یکشنبه 20/3/1397 در سالن جلسات دانشگاه برگزار و در این جلسه در خصوص تعیین تکلیف 24 مقاله بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

همچنین جلسه هیئت تحریریه مجله علمی ـ پژوهشی فقه مقارن شماره 20 نیز برگزار و تعیین تکلیف 36 مقاله مورد بررسی قرار گرفت. علاوه بر موارد مذکور، در این دو جلسه به برخی از امور جاری مجلات نیز رسیدگی شد.

دهمین جلسه شورای پژوهشی دانشگاه در تاریخ 22 خرداد در دفتر معاونت پژوهشی و فناوری برگزار گردید.

در این جلسه سه طرح پژوهشی ،با عنوان :« خیارات در فقه مذاهب اسلامی» که مبحث خیارات را با رویکرد مقارن از دیدگاه مذاهب امامیه، حنفی، شافعی و مالکی بررسی نموده و توسط استادانی از مذاهب اسلامی تدوین گردیده است.

طرح پژوهشی «تحلیل دیدگاه سیوطی در موضوع وجوه و نظایر با تاکید بر اراء علامه طباطبایی» و طرح پژوهشی«نظریه اسلامی رشد و استکمال اخلاقی انسان» مورد بحث و بررسی قرار گرافت.