جدیرترین اخبار :
  • برگزاری همایش «تقارب فرهنگ‌ها در سایه قرآن کریم و تأثیر آن در ایران و آسیای مرکزی» با همکاری دانشگاه مذاهب اسلامی
  • با مقالاتی از اساتید حوزه و دانشگاه با رویکرد مقارن؛ شماره جدید مجله علمی ـ پژوهشی «فقه مقارن»‎ دانشگاه مذاهب اسلامی منتشر شد
  • برگزاری دهمین جلسه شورای پژوهشی و هیئت تحریریه مجلات مطالعات تقریبی مذاهب اسلامی و فقه مقارن دانشگاه
  • حضور کارکنان و دانشجویان دانشگاه مذاهب اسلامی واحد بندرعباس در تشییع پیکر مطهر دومین شهید مدافع حرم خلیل تختی نژاد
  • دکتر فرید ایساک قرآن پژوه برجسته آفریقایی در دیدار با دکتر مختاری: دانشگاه مذاهب اسلامی با نشست های علمی می تواند سبب انسجام روزافزون جوامع مسلمان شود

دانشگاه | تاریخ خبر : 1397-03-22 | تعداد بازید :190
برگزاری جلسات هیئت تحریریه مجلات مطالعات تقریبی مذاهب اسلامی و فقه مقارن

جلسه هیئت تحریریه مجله علمی ـ ترویجی مطالعات تقریبی مذاهب اسلامی (فروغ وحدت) شماره 50، یکشنبه 20/3/1397 در سالن جلسات دانشگاه برگزار و در این جلسه در خصوص تعیین تکلیف 24 مقاله بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

همچنین جلسه هیئت تحریریه مجله علمی ـ پژوهشی فقه مقارن شماره 20 نیز برگزار و تعیین تکلیف 36 مقاله مورد بررسی قرار گرفت. علاوه بر موارد مذکور، در این دو جلسه به برخی از امور جاری مجلات نیز رسیدگی شد.

دهمین جلسه شورای پژوهشی دانشگاه در تاریخ 22 خرداد در دفتر معاونت پژوهشی و فناوری برگزار گردید.

در این جلسه سه طرح پژوهشی ،با عنوان :« خیارات در فقه مذاهب اسلامی» که مبحث خیارات را با رویکرد مقارن از دیدگاه مذاهب امامیه، حنفی، شافعی و مالکی بررسی نموده و توسط استادانی از مذاهب اسلامی تدوین گردیده است.

طرح پژوهشی «تحلیل دیدگاه سیوطی در موضوع وجوه و نظایر با تاکید بر اراء علامه طباطبایی» و طرح پژوهشی«نظریه اسلامی رشد و استکمال اخلاقی انسان» مورد بحث و بررسی قرار گرافت.