• پنجمین جلسه کمیته علمی همایش ملی «آسیب شناسی پایان نامه ­ها و رساله ­ها در حوزه علوم انسانی - اسلامی» با حضور نمایندگان دانشگاه های مهم کشور برگزار شد
  • تقدیر و تجلیل معاون بین الملل دانشگاه رودن مسکو از ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی در توسعه روابط علمی و دانشگاهی ایران و روسیه
  • با حضور دکتر مختاری و خانم دکتر یفرمووا؛ مرکز همکاریهای بین دانشگاهی ایران و روسیه و مرکز آموزش زبان روسی در تهران راه اندازی شد
  • برگزاری یادواره شهیدخلیل تختی نژادیکی از شهدای مدافع حرم استان هرمزگان در واحد بندرعباس
  • تجلیل از رتبه های برتر دانشگاه در آزمون سراسری همزمان با مراسم آغاز سال تحصیلی جدید 98-97

برگزاری دهمین جلسه شورای پژوهشی و هیئت تحریریه مجلات مطالعات تقریبی مذاهب اسلامی و فقه مقارن دانشگاه

دانشگاه | تاریخ خبر : 1397-03-22 | تعداد بازید :595
برگزاری جلسات هیئت تحریریه مجلات مطالعات تقریبی مذاهب اسلامی و فقه مقارن

جلسه هیئت تحریریه مجله علمی ـ ترویجی مطالعات تقریبی مذاهب اسلامی (فروغ وحدت) شماره 50، یکشنبه 20/3/1397 در سالن جلسات دانشگاه برگزار و در این جلسه در خصوص تعیین تکلیف 24 مقاله بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

همچنین جلسه هیئت تحریریه مجله علمی ـ پژوهشی فقه مقارن شماره 20 نیز برگزار و تعیین تکلیف 36 مقاله مورد بررسی قرار گرفت. علاوه بر موارد مذکور، در این دو جلسه به برخی از امور جاری مجلات نیز رسیدگی شد.

دهمین جلسه شورای پژوهشی دانشگاه در تاریخ 22 خرداد در دفتر معاونت پژوهشی و فناوری برگزار گردید.

در این جلسه سه طرح پژوهشی ،با عنوان :« خیارات در فقه مذاهب اسلامی» که مبحث خیارات را با رویکرد مقارن از دیدگاه مذاهب امامیه، حنفی، شافعی و مالکی بررسی نموده و توسط استادانی از مذاهب اسلامی تدوین گردیده است.

طرح پژوهشی «تحلیل دیدگاه سیوطی در موضوع وجوه و نظایر با تاکید بر اراء علامه طباطبایی» و طرح پژوهشی«نظریه اسلامی رشد و استکمال اخلاقی انسان» مورد بحث و بررسی قرار گرافت.