• در نشست خبری دکتر مختاری با اصحاب رسانه عنوان شد؛ تشریح عملکرد، فعالیت‌ها و دستاوردهای دانشگاه مذاهب اسلامی در دوره مدیریت جدید
  • برگزاری مراسم دهه آخر صفر و شرکت دانشجویان دراین مراسم معنوی
  • برگزاری نشست خبری ،اولین کنفرانس صلح پژوهی در دانشگاه مذاهب اسلامی واحد بندرعباس
  • جلسه سخنرانی سلامتی وتندرستی با اصول طب سنتی وتاثیر آن درپیشرفت تحصیلی(مشاوره رایگان و ...)درواحدبندرعباس
  • مهلت شرکت در فراخوان انتخاب دانشجویان پژوهشگر برگزیده داخلی و خارجی دانشگاه مذاهب اسلامی 30 آبان ماه

برگزاری نشست صمیمی استادان و اعضای هیئت علمی دانشگاه مذاهب اسلامی با بانوان هیئت سوری

اخبار داخلی | تاریخ خبر : 1397-04-06 | تعداد بازید :672

نشست صمیمی استادان و اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه مذاهب اسلامی با بانوان هیئت سوری در تهران برگزار شد.

در این نشست که با حضور معاون محترم دبیر کل اتحادیه جهانی زنان مسلمان سرکار خانم دکتر نباتی،دکتر دانش پور نماینده ریاست دانشگاه در امور خواهران و اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه و دانشجویان مقطع ارشد و دکتری در سالن جلسات دانشگاه برگزار گردید.

مباحثی همچون وضعیت بهداشت روانی زنان سوری در پساداعش؛ نقش زنان در نظام خانواده در سوریه، بررسی اشتراکات نظام خانواده در سوریه و ایران، فعالیت اجتماعی زنان در سوریه و ایران و همچنین نقش دانشگاه مذاهب اسلامی در تربیت نسل بانوان فرهیخته با تفکر تقریب و توسعه این تفکر به جامعه مطرح و مورد بحث میهمانان سوری و ایرانی قرار گرفت.