• امضای تفاهم نامه همكاري دانشگاه شهرکرد و دانشگاه مذاهب اسلامی
  • بررسی ظرفیت های همکاریهای مشترک در دیدار مسوولان دانشکده اصول دین با ریاست و معاونین دانشگاه مذاهب اسلامی
  • تاکید بر اجرایی شدن تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه مذاهب اسلامی و دانشگاه ادیان و مذاهب قم در دیدار رؤسا و معاونین دو دانشگاه
  • گزارش تصویری "جشن فارغ التحصیلی و افتتاح دفتر دانش آموختگان دانشگاه مذاهب اسلامی کردستان"
  • دکتر مختاری در مراسم دانش آموختگي دانشجويان واحد سنندج: لزوم بهره‎مندی از توانمندي هاي فارغ التحصيلان دانشگاه/ دانشگاه مذاهب اسلامي حاصل انديشه ناب مقام معظم رهبري در زمینه تقریب است

دیدار هیأتی از اساتید سوری با معاون بین الملل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی

اخبار هیات های خارجی | تاریخ خبر : 1397-04-06 | تعداد بازید :197
هیأتی 22 نفره از اساتید و رؤسای دانشگاه های سوریه که به میزبانی دانشگاه مذاهب اسلامی در ایران به سر می برند، با معاون بین الملل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی، دکتر "حسین شیخ الاسلام" معاون بین الملل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، در این دیدار به  تدوین قانون اساسی در ایران اشاره کرد و گفت: در زمان تدوین قانون اساسی در جمهوری اسلامی ایران، نظر علمای شیعه و اهل سنت برای تطبیق احکام قرآن در آن مد نظر بوده است.

وی با اشاره به ویژگی های رهبری در ایران از جمله عالم بودن، گفت: در این  کشور مردم نمایندگان مجلس خبرگان را انتخاب می کنند و مجلس خبرگان، رهبر را انتخاب می کند و در صورتی که ثابت شود، رهبر انتخاب شده از ویژگی های لازم برخوردار نیست، می توانند او را عزل کنند؛ اما در تمدن غربی مثل آمریکا شما می توانید بین کسانی مثل ترامپ و کلینتون یکی را انتخاب کنید که هردو فاسد هستند و حتی اگر ضعفی از آنها ظاهر شود، هم نمی توانید او را عزل کنید.

معاون بین الملل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی خاطر نشان کرد: شاه ایران به دنبال جایی می گشته است تا به آن پناه ببرد و آمریکا به بهانه اینکه شاه مریض است، قصد داشته او را به این کشور ببرد، اما از عکس العمل مردم ایران می ترسیدند؛ آمریکایی ها همه تلاش خود را کردند تا انقلاب را ساقط کنند اما  نتوانستند.

دکتر شیخ الاسلام افزود: امروز آمریکا، فرانسه، انگلیس، عربستان و قطر، خواستار سرنگونی حکومت و رئیس جمهور سوریه شده اند، اما با پشتیبانی ما از سوریه و ایستادگی بشار اسد به خواسته های خود نرسیدند؛ آنها می خواستند از نیل تا فرات را بگیرند اما الان عقب نشینی کرده اند.

وی با اشاره به تلاش های ایران برای حل مشکلات سوریه در کنفرانس هایی مثل سوچی و ... گفت: ما در حمایت از سوریه موفق شده ایم و انشاء الله سوریه پیروز و از نو ساخته می شود.

شیخ الاسلام در خصوص حضور آمریکایی ها در شمال شرق سوریه گفت: آمریکایی ها هم به کردها و هم ترک ها سلاح دادند و میلیون ها نفر را در سوریه آواره کردند؛ تروریست هایی که از  سوریه به کشور خود بر می گردند، قسی القلب می شوند و خطری برای کشور خود خواهند بود.

وی گفت: با حل شدن مشکل  درعا، هزاران سرباز سوری به بقیه مناطق اشغالی می روند و سوریه آزاد می شود.

در ادامه این دیدار اساتید سوری سوالات خود را در زمینه های مختلف آینده روابط دو کشور ایران و سوریه مطرح کردند که توسط دکتر شیخ الاسلام، دکتر آذرشب و دکتر جهانگیری مدیرکل دفتر همکاریهای علمی و بین المللی دانشگاه پاسخ داده شد.