• در نشست خبری دکتر مختاری با اصحاب رسانه عنوان شد؛ تشریح عملکرد، فعالیت‌ها و دستاوردهای دانشگاه مذاهب اسلامی در دوره مدیریت جدید
  • برگزاری مراسم دهه آخر صفر و شرکت دانشجویان دراین مراسم معنوی
  • برگزاری نشست خبری ،اولین کنفرانس صلح پژوهی در دانشگاه مذاهب اسلامی واحد بندرعباس
  • جلسه سخنرانی سلامتی وتندرستی با اصول طب سنتی وتاثیر آن درپیشرفت تحصیلی(مشاوره رایگان و ...)درواحدبندرعباس
  • مهلت شرکت در فراخوان انتخاب دانشجویان پژوهشگر برگزیده داخلی و خارجی دانشگاه مذاهب اسلامی 30 آبان ماه
با حضور مدیر کل دفتر همکاری های بین المللی دانشگاه انجام شد؛

برگزاری دوره های آموزشی مشترک مطالعات اسلامی میان دانشگاه مذاهب اسلامی و دانشگاه بین المللی قرقیزستان

دانشگاه | تاریخ خبر : 1397-04-12 | تعداد بازید :538
دوره های آموزشی مشترک دانشگاه مذاهب اسلامی و دانشگاه بین المللی قرقیزستان در راستای تفاهم نامه ای که در جریان سفر ریاست دانشگاه حجت الاسلام و المسلمين دکتر مختاری به این کشور داشتند در موضوعاتی مثل وحدت اسلامی، سیاست جمهوری اسلامی ایران بر اساس اندیشه های اسلامی، دیپلماسی اسلامی و مشترکات فرهنگی دینی ایران و قرقیزستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی؛ دوره های آموزشی مشترک دانشگاه مذاهب اسلامی و دانشگاه بین المللی قرقیزستان در موضوعاتی مثل وحدت اسلامی، سیاست جمهوری اسلامی ایران بر اساس اندیشه های اسلامی، دیپلماسی اسلامی و مشترکات فرهنگی دینی ایران و قرقیزستان برگزار شد.

حجت الاسلام و المسلمين دکتر یحیی جهانگیری مدیر کل دفتر همکاری های بین المللی دانشگاه مذاهب اسلامی که در خرداد ماه برگزاری این دوره ها را در دانشگاه بین المللی قرقیزستان بر عهده داشت در این باره گفت: با وجود اینکه اکثر جمعیت قرقیزستان مسلمان هستند و مشترکات فرهنگی بسیاری با ایران دارند متاسفانه عدم فعالیت ما در دانشگاه های این کشور سبب شده است تا وهابیت در اینجا فعالیت های جدی داشته باشد.

دکتر جهانگیری افزود: امسال نیز در راستای تفاهم نامه ای که بین دانشگاه بین المللی بین المللی قرقیزستان و دانشگاه مذاهب اسلامی در سفری که ریاست دانشگاه حجت الاسلام و المسلمين دکتر مختاری به این کشور داشتند این دوره ها برگزار شد. در دوره های مذکور که به زبان انگلیسی برگزار شد حدود 100 دانشجوی مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا و اساتید شرکت داشتند.

وی خاطرنشان کرد: وحدت اسلامی, سیاست جمهوری اسلامی ایران بر اساس اندیشه های اسلامی، دیپلماسی اسلامی, جایگاه اهل سنت و تشیع در ایران و بحث فلسفه اسلامی و الهیات اسلامی و مشترکات فرهنگی دینی ایران و قرقیزستان از جمله مباحثی بود که تدریس شد.