• در نشست خبری دکتر مختاری با اصحاب رسانه عنوان شد؛ تشریح عملکرد، فعالیت‌ها و دستاوردهای دانشگاه مذاهب اسلامی در دوره مدیریت جدید
  • برگزاری مراسم دهه آخر صفر و شرکت دانشجویان دراین مراسم معنوی
  • برگزاری نشست خبری ،اولین کنفرانس صلح پژوهی در دانشگاه مذاهب اسلامی واحد بندرعباس
  • جلسه سخنرانی سلامتی وتندرستی با اصول طب سنتی وتاثیر آن درپیشرفت تحصیلی(مشاوره رایگان و ...)درواحدبندرعباس
  • مهلت شرکت در فراخوان انتخاب دانشجویان پژوهشگر برگزیده داخلی و خارجی دانشگاه مذاهب اسلامی 30 آبان ماه

بازدید استاندار کردستان از واحد سنندج دانشگاه مذاهب اسلامی

شعبه سنندج | تاریخ خبر : 1397-04-05 | تعداد بازید :391

مهندس بهمن مرادنیا استاندار کردستان به همراه هیئتی متشکل از معاون امور عمرانی استانداری، مدیرکل راه و شهرسازی و جمعی دیگر از مدیران با حضور در محل دانشگاه مذاهب اسلامی واحد سنندج، ضمن بازدید از این دانشگاه، بر تقویت دانشگاه تأکید نمود.

در این جلسه، دکتر مرتضی خسروپناه رئیس واحد سنندج دانشگاه، ضمن ارائه گزارشی از وضعیت این دانشگاه، از مسئولان استانی خواست تا با توجه به اهداف والای دانشگاه مذاهب اسلامی، دانشگاه را تقویت و گسترش نمایند.