• دکتر مختاری ریاست دانشگاه: اعتبار آکادمیک یک دانشگاه به کتب، مجلات علمی، انتشارات و کارهای پژوهشی است/ معاون جدید پژوهشی: ارتقاء جایگاه پژوهشی دانشگاه از مهم ترین دغدغه های اینجانب است
  • برپایی ایستگاه صلواتی در شب نیمه شعبان .. دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس
  • رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی در همایش بین‎المللی دکترین مهدویت: "لزوم برگزاری نشست‌های علمی مهدویت در دانشگاه‌ها برای آشنایی نسل جوان"
  • اطلاعیه مهم/ تغییر زمان برگزاری و تمدید ثبت نام در "آزمون جذب اختصاصی طلاب" در دانشگاه مذاهب اسلامی
  • برگزاری جلسه مهدویت محور وحدت اسلامی (تقریب مذاهب ) همراه با تحلیل فیلم در دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس

بازدید استاندار کردستان از واحد سنندج دانشگاه مذاهب اسلامی

شعبه سنندج | تاریخ خبر : 1397-04-05 | تعداد بازید :749

مهندس بهمن مرادنیا استاندار کردستان به همراه هیئتی متشکل از معاون امور عمرانی استانداری، مدیرکل راه و شهرسازی و جمعی دیگر از مدیران با حضور در محل دانشگاه مذاهب اسلامی واحد سنندج، ضمن بازدید از این دانشگاه، بر تقویت دانشگاه تأکید نمود.

در این جلسه، دکتر مرتضی خسروپناه رئیس واحد سنندج دانشگاه، ضمن ارائه گزارشی از وضعیت این دانشگاه، از مسئولان استانی خواست تا با توجه به اهداف والای دانشگاه مذاهب اسلامی، دانشگاه را تقویت و گسترش نمایند.