• در نشست خبری دکتر مختاری با اصحاب رسانه عنوان شد؛ تشریح عملکرد، فعالیت‌ها و دستاوردهای دانشگاه مذاهب اسلامی در دوره مدیریت جدید
  • برگزاری مراسم دهه آخر صفر و شرکت دانشجویان دراین مراسم معنوی
  • برگزاری نشست خبری ،اولین کنفرانس صلح پژوهی در دانشگاه مذاهب اسلامی واحد بندرعباس
  • جلسه سخنرانی سلامتی وتندرستی با اصول طب سنتی وتاثیر آن درپیشرفت تحصیلی(مشاوره رایگان و ...)درواحدبندرعباس
  • مهلت شرکت در فراخوان انتخاب دانشجویان پژوهشگر برگزیده داخلی و خارجی دانشگاه مذاهب اسلامی 30 آبان ماه

برگزاری آزمون تخصصی طلاب علوم دینی اهل سنت در واحد سنندج دانشگاه مذاهب اسلامی

شعبه سنندج | تاریخ خبر : 1397-06-05 | تعداد بازید :735

آزمون اختصاصی جذب طلاب علوم دینی دانشگاه مذاهب اسلامی به صورت همزمان در شهرهای سنندج، قم، بندرعباس، زاهدان، گلستان و بوشهر برگزار گردید. در سنندج طلاب علوم دینی اهل سنت و ماموستایان که از این آزمون استقبال خوبی داشتند، در  رشته های فقه و حقوق شافعی و فقه و حقوق امامیه در مقطع کارشناسی، رشته تاریخ اسلام، فقه و حقوق خصوصی، فقه و حقوق جزا و فقه و حقوق عمومی در مقطع کارشناسی ارشد و در رشته تاریخ اسلام در مقطع دکتری به رقابت باهم پرداختند.

آیت الله حسینی شاهرودی نماینده محترم ولی فقیه در استان کردستان نیز با حضور در محل این آزمون، از روند برگزاری آزمون بازدید نمودند.