• دکتر مختاری ریاست دانشگاه: اعتبار آکادمیک یک دانشگاه به کتب، مجلات علمی، انتشارات و کارهای پژوهشی است/ معاون جدید پژوهشی: ارتقاء جایگاه پژوهشی دانشگاه از مهم ترین دغدغه های اینجانب است
  • برپایی ایستگاه صلواتی در شب نیمه شعبان .. دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس
  • رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی در همایش بین‎المللی دکترین مهدویت: "لزوم برگزاری نشست‌های علمی مهدویت در دانشگاه‌ها برای آشنایی نسل جوان"
  • اطلاعیه مهم/ تغییر زمان برگزاری و تمدید ثبت نام در "آزمون جذب اختصاصی طلاب" در دانشگاه مذاهب اسلامی
  • برگزاری جلسه مهدویت محور وحدت اسلامی (تقریب مذاهب ) همراه با تحلیل فیلم در دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس

برگزاری آزمون تخصصی طلاب علوم دینی اهل سنت در واحد سنندج دانشگاه مذاهب اسلامی

شعبه سنندج | تاریخ خبر : 1397-06-05 | تعداد بازید :1232

آزمون اختصاصی جذب طلاب علوم دینی دانشگاه مذاهب اسلامی به صورت همزمان در شهرهای سنندج، قم، بندرعباس، زاهدان، گلستان و بوشهر برگزار گردید. در سنندج طلاب علوم دینی اهل سنت و ماموستایان که از این آزمون استقبال خوبی داشتند، در  رشته های فقه و حقوق شافعی و فقه و حقوق امامیه در مقطع کارشناسی، رشته تاریخ اسلام، فقه و حقوق خصوصی، فقه و حقوق جزا و فقه و حقوق عمومی در مقطع کارشناسی ارشد و در رشته تاریخ اسلام در مقطع دکتری به رقابت باهم پرداختند.

آیت الله حسینی شاهرودی نماینده محترم ولی فقیه در استان کردستان نیز با حضور در محل این آزمون، از روند برگزاری آزمون بازدید نمودند.