• انتصاب «مشاور رئیس و مدیرکل حوزه ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی»
  • فراخوان مقاله سی و دومین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی با عنوان «قدس، محور وحدت امت»
  • دیدار رئیس و معاونین دانشگاه مذاهب اسلامی با رئیس مجلس شورای اسلامی/ دکتر لاریجانی: رویکرد تقریبی دانشگاه مذاهب اسلامی در یک فضای آکادمیک فرصت ارزشمندی است
  • اطلاعیه مهم/جزئیات، مدارک مورد نیاز و زمان ثبت نام پذیرفته شدگان "مقطع کارشناسی" سال تحصیلی 98-97 دانشگاه مذاهب اسلامی
  • شماره 48 مجله علمی-ترویجی مطالعات تقریبی مذاهب اسلامی منتشر شد

تقدیر سازمان دیانت ترکیه از تلاش های تقریبی دکتر مختاری؛ رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی

دانشگاه | تاریخ خبر : 1397-06-20 | تعداد بازید :147

رئیس سازمان دیانت ترکیه از خدمات و تلاش های تقریبی حجت الاسلام و المسلمین دکتر مختاری؛ رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر مختاری ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی در جریان سفر به کشور ترکیه با حضور در دفتر سازمان دیانت ترکیه با پرفسور دکتر علی ارباش ریاست این سازمان دیدار و گفت وگو کردند.

رئیس سازمان دیانت ترکیه در این دیدار از خدمات و تلاش های تقریبی جناب آقای دکتر مختاری ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی تقدیر به عمل آورد و هدیه ای از آثار علمی به دکتر مختاری اهدا کرد.

همچنین معاونین سازمان دیانت ترکیه نیز از تلاش های تقریبی دکتر مختاری تقدیر کردند.

معاونین سازمان دیانت ترکیه در جریان حضور دکتر مختاری ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی در این سازمان با اهدای تندیس و لوح از فعالیت ها و تلاش های تقریبی ایشان تقدیر کردند.