• تقدیر و تجلیل معاون بین الملل دانشگاه رودن مسکو از ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی در توسعه روابط علمی و دانشگاهی ایران و روسیه
  • با حضور دکتر مختاری و خانم دکتر یفرمووا؛ مرکز همکاریهای بین دانشگاهی ایران و روسیه و مرکز آموزش زبان روسی در تهران راه اندازی شد
  • برگزاری یادواره شهیدخلیل تختی نژادیکی از شهدای مدافع حرم استان هرمزگان در واحد بندرعباس
  • تجلیل از رتبه های برتر دانشگاه در آزمون سراسری همزمان با مراسم آغاز سال تحصیلی جدید 98-97
  • دکتر حداد عادل:مذهب درمان دردهای بشر در دنیایی است که از بی خدایی و بی اخلاقی رنج می برد/ وجود دانشگاه مذاهب اسلامی یک پیام مهم از توجه به مشترکات در فضای استدلالی و دوستانه است
در حکمی از سوی ریاست محترم دانشگاه صورت گرفت؛

انتصاب «مشاور رئیس و مدیرکل حوزه ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی»

دانشگاه | تاریخ خبر : 1397-06-27 | تعداد بازید :521

به گزارش روابط عمومی، حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر مختاری، ریاست محترم دانشگاه مذاهب اسلامی با صدور حکمی، "دکتر محمدرضا باقری" را به عنوان «مشاور رئیس و مدیرکل حوزه ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی» منصوب نمود.

متن حکم ریاست محترم دانشگاه مذاهب اسلامی به شرح ذیل می باشد:

«با عنایت به مراتب تعهد، تخصص و تجربیات ارزنده جناب عالی را که به کمالات اخلاقی و رفتاری مزین می باشید،به عنوان «مشاور رئیس و مدیرکل حوزه ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی» منصوب می نمایم.»

رجاء واثق دارم با بهره گیری از تجربیات ارزشمند جناب عالی، در آینده ای نزدیک شاهد ارتقاء سطح پاسخگویی و شفافیت فعالیت ها در این حوزه خواهم بود. انتظار دارم با عزم جهادی و حضور مداوم و دقت نظر و رعایت وجدان کاری و اخلاق اجتماعی که اقتضای فرهنگ تقریبی می باشد، در کوتاه ترین زمان در خصوص رفع نقایص موجود اقدام نمایید و با پیگیری دقیق مصوبات هیئت امناء و هیئت رئیسه و انجام برنامه ریزی مناسب برای حصول نتایج مورد انتظار، روند پیشرفت فعالیت ها را به اینجانب مستمراً گزارش نمایید.

از کلیه معاونین و بخش های مختلف دانشگاه و شعب، انتظار می رود جناب عالی را در انجام امور، همراهی و مساعدت نمایند.

برخود لازم می دانم از حضرت آیت الله اعرافی که با مساعدت و موافقت ایشان امکان بهره گیری از خدمات جناب عالی در این دانشگاه میسر شد، تشکر نمایم.

امیدوارم خداوند متعال در این امر مهم و همه امور، شما را مشمول تأییدات و توفیقات خاص خود قرار دهد.

گفتنی است، دکتر محمدرضا باقری، پیش از این «مسئول پیگیری های ویژه دفتر مدیریت حوزه های علمیه کشور» و همچنین «مشاور رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی در امور ارتباطات حوزوی» بوده است.

جدیدترین اخبار