• اعلام نتایج پنجمین دوره انتخابات "شورای صنفی دانشجویان" دانشگاه مذاهب اسلامی در واحد خواهران
  • برگزاری جلسات نهج البلاغه وجزء خوانی قرآن کریم در شبهای ماه مبارک رمضان (خوابگاه واحد خواهران) دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس
  • اعلام نتایج هفتمین دوره انتخابات "شورای صنفی دانشجویان" دانشگاه مذاهب اسلامی در واحد مرکزی
  • برگزاری مراسم افطاری وحدت با حضور مسئولان استان سیستان و بلوچستان و معاونان دانشگاه
  • دیدار سرپرست دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس با رئیس سازمان مدیریت وبرنامه ریزی استان هرمزگان98/2/29
در حکمی از سوی ریاست محترم دانشگاه صورت گرفت؛

انتصاب «مشاور رئیس و مدیرکل حوزه ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی»

دانشگاه | تاریخ خبر : 1397-06-27 | تعداد بازید :1425

به گزارش روابط عمومی، حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر مختاری، ریاست محترم دانشگاه مذاهب اسلامی با صدور حکمی، "دکتر محمدرضا باقری" را به عنوان «مشاور رئیس و مدیرکل حوزه ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی» منصوب نمود.

متن حکم ریاست محترم دانشگاه مذاهب اسلامی به شرح ذیل می باشد:

«با عنایت به مراتب تعهد، تخصص و تجربیات ارزنده جناب عالی را که به کمالات اخلاقی و رفتاری مزین می باشید،به عنوان «مشاور رئیس و مدیرکل حوزه ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی» منصوب می نمایم.»

رجاء واثق دارم با بهره گیری از تجربیات ارزشمند جناب عالی، در آینده ای نزدیک شاهد ارتقاء سطح پاسخگویی و شفافیت فعالیت ها در این حوزه خواهم بود. انتظار دارم با عزم جهادی و حضور مداوم و دقت نظر و رعایت وجدان کاری و اخلاق اجتماعی که اقتضای فرهنگ تقریبی می باشد، در کوتاه ترین زمان در خصوص رفع نقایص موجود اقدام نمایید و با پیگیری دقیق مصوبات هیئت امناء و هیئت رئیسه و انجام برنامه ریزی مناسب برای حصول نتایج مورد انتظار، روند پیشرفت فعالیت ها را به اینجانب مستمراً گزارش نمایید.

از کلیه معاونین و بخش های مختلف دانشگاه و شعب، انتظار می رود جناب عالی را در انجام امور، همراهی و مساعدت نمایند.

برخود لازم می دانم از حضرت آیت الله اعرافی که با مساعدت و موافقت ایشان امکان بهره گیری از خدمات جناب عالی در این دانشگاه میسر شد، تشکر نمایم.

امیدوارم خداوند متعال در این امر مهم و همه امور، شما را مشمول تأییدات و توفیقات خاص خود قرار دهد.

گفتنی است، دکتر محمدرضا باقری، پیش از این «مسئول پیگیری های ویژه دفتر مدیریت حوزه های علمیه کشور» و همچنین «مشاور رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی در امور ارتباطات حوزوی» بوده است.