• پیام ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی در پی حادثه تروریستی در سیستان و بلوچستان
  • در دیدار مسوولان دانشگاه مذاهب اسلامی با استاندار و مجمع نمایندگان استان کرمانشاه عنوان شد؛ استقبال مسوولان و حمایت کامل از تاسیس دانشگاه مذاهب اسلامی د‌ر استان کرمانشاه
  • برگزاری دوره "کرسی فقه اباضی" در تهران و قم از سوی دانشگاه مذاهب اسلامی/ 24 لغایت 30 بهمن ماه
  • برگزاری همایش طلیعه کوثر با حضور دکتر شریعتی مدیر کل اموربانوان مجمع جهانی تقریب مذاهب وتقدیر از مسئول فرهنگی دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس
  • شرکت دانشجویان کانون تقریب مذاهب دانشگاه واحد بندرعباس در اردوی علمی معرفتی ،زیارتی مشهد مقدس (زیارت اولی ها)

سفیر اندونزی در ایران با تقدیر از مسئولان دانشگاه؛ دانشگاه مذاهب اسلامی پیشگام و پیشرو در همکاری های دانشگاهی بین ایران و اندونزی

دانشگاه | تاریخ خبر : 1397-07-08 | تعداد بازید :533

سفیر کشور اندونزی در ایران از تلاش‌های مسوولان دانشگاه مذاهب اسلامی به ویژه "جناب آقای دکتر ابراهیمیان" و "جناب آقای دکتر جهانگیری" در توسعه روابط آکادمیک بین ایران و اندونزی تقدیر کرد.

در طی سال گذشته نزدیک به ۲۰ تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه های ایران و اندونزی به امضا رسیده است و دو کنفرانس در دانشگاه مذاهب اسلامی و چند کنفرانس در دانشگاه های ایران به همت دانشگاه مذاهب اسلامی برگزار گردیده است.

همچنین در طول سال گذشته چندین کنفرانس در دانشگاه های اندونزی توسط دانشگاه مذاهب اسلامی با اعزام هیئت های مختلف برگزار شده است.

برای اولین بار اعضای هیئت علمی دانشگاه مذاهب اسلامی در تابستان امسال در دانشگاه های اندونزی حضور یافتند و به صورت علمی و عملی به تبادل اندیشه ها و آثار علمی پرداختند.

به گفته سفیر ایران در اندونزی دانشگاه مذاهب اسلامی برترین دانشگاه در بسط همکاری‌های علمی بین ایران و اندونزی است.

دکتر مودین سفیر اندونزی در ایران نیز با اذان به این مطلب تأکید داشت دانشگاه مذاهب اسلامی پیشگام و پیشرو در همکاری های علمی بین دو ملت مسلمان ایران و اندونزی است از همین رو سفیر اندونزی در همایش دانشجویان اندونزی مقیم ایران از دو معاون دانشگاه مذاهب اسلامی تقدیر به عمل آورد.