• تقدیر و تجلیل معاون بین الملل دانشگاه رودن مسکو از ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی در توسعه روابط علمی و دانشگاهی ایران و روسیه
  • با حضور دکتر مختاری و خانم دکتر یفرمووا؛ مرکز همکاریهای بین دانشگاهی ایران و روسیه و مرکز آموزش زبان روسی در تهران راه اندازی شد
  • برگزاری یادواره شهیدخلیل تختی نژادیکی از شهدای مدافع حرم استان هرمزگان در واحد بندرعباس
  • تجلیل از رتبه های برتر دانشگاه در آزمون سراسری همزمان با مراسم آغاز سال تحصیلی جدید 98-97
  • دکتر حداد عادل:مذهب درمان دردهای بشر در دنیایی است که از بی خدایی و بی اخلاقی رنج می برد/ وجود دانشگاه مذاهب اسلامی یک پیام مهم از توجه به مشترکات در فضای استدلالی و دوستانه است

سفیر اندونزی در ایران با تقدیر از مسئولان دانشگاه؛ دانشگاه مذاهب اسلامی پیشگام و پیشرو در همکاری های دانشگاهی بین ایران و اندونزی

دانشگاه | تاریخ خبر : 1397-07-08 | تعداد بازید :164

سفیر کشور اندونزی در ایران از تلاش‌های مسوولان دانشگاه مذاهب اسلامی به ویژه "جناب آقای دکتر ابراهیمیان" و "جناب آقای دکتر جهانگیری" در توسعه روابط آکادمیک بین ایران و اندونزی تقدیر کرد.

در طی سال گذشته نزدیک به ۲۰ تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه های ایران و اندونزی به امضا رسیده است و دو کنفرانس در دانشگاه مذاهب اسلامی و چند کنفرانس در دانشگاه های ایران به همت دانشگاه مذاهب اسلامی برگزار گردیده است.

همچنین در طول سال گذشته چندین کنفرانس در دانشگاه های اندونزی توسط دانشگاه مذاهب اسلامی با اعزام هیئت های مختلف برگزار شده است.

برای اولین بار اعضای هیئت علمی دانشگاه مذاهب اسلامی در تابستان امسال در دانشگاه های اندونزی حضور یافتند و به صورت علمی و عملی به تبادل اندیشه ها و آثار علمی پرداختند.

به گفته سفیر ایران در اندونزی دانشگاه مذاهب اسلامی برترین دانشگاه در بسط همکاری‌های علمی بین ایران و اندونزی است.

دکتر مودین سفیر اندونزی در ایران نیز با اذان به این مطلب تأکید داشت دانشگاه مذاهب اسلامی پیشگام و پیشرو در همکاری های علمی بین دو ملت مسلمان ایران و اندونزی است از همین رو سفیر اندونزی در همایش دانشجویان اندونزی مقیم ایران از دو معاون دانشگاه مذاهب اسلامی تقدیر به عمل آورد.

جدیدترین اخبار