• معاونت پژوهشی و فناوری برگزار می‎کند: "ویژه برنامه نکوداشت روز پژوهش" یکشنبه 25 آذرماه
  • ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی در معارفه دانشجویان جدید الورود بین الملل: رشد فعالیت های بین المللی در دو سال اخیر در راستای عمل به منویات رهبری از دانشگاه
  • دکتر مختاری در مراسم روز دانشجو: روز دانشجو، روز جنبش علیه استبدا و یادآور مقابله با استکبار جهانی است/مهمترین نقص سیستم آموزشی کشور عدم توجه به نیازهای جامعه است
  • گزارش تصویری/ برگزاری مراسم گرامیداشت روز دانشجو در واحد سنندج
  • حضور و سخنرانی نماینده مردم شهرستان های سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی در مراسم گرامیداشت روز دانشجو

سفیر اندونزی در ایران با تقدیر از مسئولان دانشگاه؛ دانشگاه مذاهب اسلامی پیشگام و پیشرو در همکاری های دانشگاهی بین ایران و اندونزی

دانشگاه | تاریخ خبر : 1397-07-08 | تعداد بازید :361

سفیر کشور اندونزی در ایران از تلاش‌های مسوولان دانشگاه مذاهب اسلامی به ویژه "جناب آقای دکتر ابراهیمیان" و "جناب آقای دکتر جهانگیری" در توسعه روابط آکادمیک بین ایران و اندونزی تقدیر کرد.

در طی سال گذشته نزدیک به ۲۰ تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه های ایران و اندونزی به امضا رسیده است و دو کنفرانس در دانشگاه مذاهب اسلامی و چند کنفرانس در دانشگاه های ایران به همت دانشگاه مذاهب اسلامی برگزار گردیده است.

همچنین در طول سال گذشته چندین کنفرانس در دانشگاه های اندونزی توسط دانشگاه مذاهب اسلامی با اعزام هیئت های مختلف برگزار شده است.

برای اولین بار اعضای هیئت علمی دانشگاه مذاهب اسلامی در تابستان امسال در دانشگاه های اندونزی حضور یافتند و به صورت علمی و عملی به تبادل اندیشه ها و آثار علمی پرداختند.

به گفته سفیر ایران در اندونزی دانشگاه مذاهب اسلامی برترین دانشگاه در بسط همکاری‌های علمی بین ایران و اندونزی است.

دکتر مودین سفیر اندونزی در ایران نیز با اذان به این مطلب تأکید داشت دانشگاه مذاهب اسلامی پیشگام و پیشرو در همکاری های علمی بین دو ملت مسلمان ایران و اندونزی است از همین رو سفیر اندونزی در همایش دانشجویان اندونزی مقیم ایران از دو معاون دانشگاه مذاهب اسلامی تقدیر به عمل آورد.