• اعلام نتایج پنجمین دوره انتخابات "شورای صنفی دانشجویان" دانشگاه مذاهب اسلامی در واحد خواهران
  • برگزاری جلسات نهج البلاغه وجزء خوانی قرآن کریم در شبهای ماه مبارک رمضان (خوابگاه واحد خواهران) دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس
  • اعلام نتایج هفتمین دوره انتخابات "شورای صنفی دانشجویان" دانشگاه مذاهب اسلامی در واحد مرکزی
  • برگزاری مراسم افطاری وحدت با حضور مسئولان استان سیستان و بلوچستان و معاونان دانشگاه
  • دیدار سرپرست دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس با رئیس سازمان مدیریت وبرنامه ریزی استان هرمزگان98/2/29

سفیر اندونزی در ایران با تقدیر از مسئولان دانشگاه؛ دانشگاه مذاهب اسلامی پیشگام و پیشرو در همکاری های دانشگاهی بین ایران و اندونزی

دانشگاه | تاریخ خبر : 1397-07-08 | تعداد بازید :791

سفیر کشور اندونزی در ایران از تلاش‌های مسوولان دانشگاه مذاهب اسلامی به ویژه "جناب آقای دکتر ابراهیمیان" و "جناب آقای دکتر جهانگیری" در توسعه روابط آکادمیک بین ایران و اندونزی تقدیر کرد.

در طی سال گذشته نزدیک به ۲۰ تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه های ایران و اندونزی به امضا رسیده است و دو کنفرانس در دانشگاه مذاهب اسلامی و چند کنفرانس در دانشگاه های ایران به همت دانشگاه مذاهب اسلامی برگزار گردیده است.

همچنین در طول سال گذشته چندین کنفرانس در دانشگاه های اندونزی توسط دانشگاه مذاهب اسلامی با اعزام هیئت های مختلف برگزار شده است.

برای اولین بار اعضای هیئت علمی دانشگاه مذاهب اسلامی در تابستان امسال در دانشگاه های اندونزی حضور یافتند و به صورت علمی و عملی به تبادل اندیشه ها و آثار علمی پرداختند.

به گفته سفیر ایران در اندونزی دانشگاه مذاهب اسلامی برترین دانشگاه در بسط همکاری‌های علمی بین ایران و اندونزی است.

دکتر مودین سفیر اندونزی در ایران نیز با اذان به این مطلب تأکید داشت دانشگاه مذاهب اسلامی پیشگام و پیشرو در همکاری های علمی بین دو ملت مسلمان ایران و اندونزی است از همین رو سفیر اندونزی در همایش دانشجویان اندونزی مقیم ایران از دو معاون دانشگاه مذاهب اسلامی تقدیر به عمل آورد.