• در پیش‌نشست دومین همایش آسیب‌شناسی پایان‌نامه‌ها در دانشگاه شیراز مطرح شد؛ «ضرورت تحول در علوم انسانی در گام دوم انقلاب»
  • در نشستی علمی از سوی دانشگاه مذاهب اسلامی در ایرانداک بررسی شد؛ لزوم تدوین برنامه درسی برای اخلاق پژوهش در راستای اثر بخشی پایان نامه ها و رساله ها
  • دیدار سرپرست واحد زاهدان به همراه استاد مولوی سلامی با آقای کردستانی مدیر کل محترم صدا و سیمای استان سیستان و بلوچستان
  • حجت الاسلام والمسلمین دکتر شهریاری در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه: دانشگاه مذاهب اسلامی در تحقق نوسازی و نوگرایی جریان تقریب می تواند بسیار موثر و نقش آفرین باشد/ دکتر مختاری: دانشگاه مذاهب اسلامی بازوی بسیار قوی و محکمی برای مجموعه و جریان تقریب است
  • نتایج مسابقات تنیس روی میز و دارت دانشجویان دختر در المپیاد ورزشی درون دانشگاهی

موفقیت دانشجوی دانشگاه مذاهب اسلامی در مسابقات قرآن و عترت دانشجویی کشور

اخبار دانشجویی | تاریخ خبر : 1397-07-11 | تعداد بازید :1620

"خانم زهرا حسین پور" دانشجوی دکتری فقه و حقوق دانشگاه مذاهب مقام سوم رشته ترتیل سی و سومین دوره مسابقات قرآن دانشجویی کشور به دست آورد.
وی به مرحله‌ی ملی این جشنواره که با حضور برگزیدگان تمام دستگاه ها و سازمان ها شامل وزارت علوم، وزارت بهداشت، دانشگاه های کشور، دانشگاه جامع علمی کاربردی، پیام نور و ... در مشهد مقدس برگزار خواهد شد، راه یافته است.

گفتنی است سی و سومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور ۱۶ لغایت۱۹شهریورماه در زنجان برگزار شد.

این موفقیت را به دانشجوی محترم و مجموعه بزرگ دانشگاه مذاهب اسلامی تبریک عرض نموده و از خداوند متعال برای ایشان و تمامی دانشجویان و دست اندرکاران دانشگاه توفیقات روز افزون مسئلت می نمائیم.

جدیدترین اخبار