• برپایی ایستگاه صلواتی در شب نیمه شعبان .. دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس
  • رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی در همایش بین‎المللی دکترین مهدویت: "لزوم برگزاری نشست‌های علمی مهدویت در دانشگاه‌ها برای آشنایی نسل جوان"
  • اطلاعیه مهم/ تغییر زمان برگزاری و تمدید ثبت نام در "آزمون جذب اختصاصی طلاب" در دانشگاه مذاهب اسلامی
  • برگزاری جلسه مهدویت محور وحدت اسلامی (تقریب مذاهب ) همراه با تحلیل فیلم در دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس
  • جمع آوری کمک های نقدی دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس به سیل زدگان اخیر کشور 98/1/23

موفقیت دانشجوی دانشگاه مذاهب اسلامی در مسابقات قرآن و عترت دانشجویی کشور

اخبار دانشجویی | تاریخ خبر : 1397-07-11 | تعداد بازید :727

"خانم زهرا حسین پور" دانشجوی دکتری فقه و حقوق دانشگاه مذاهب مقام سوم رشته ترتیل سی و سومین دوره مسابقات قرآن دانشجویی کشور به دست آورد.
وی به مرحله‌ی ملی این جشنواره که با حضور برگزیدگان تمام دستگاه ها و سازمان ها شامل وزارت علوم، وزارت بهداشت، دانشگاه های کشور، دانشگاه جامع علمی کاربردی، پیام نور و ... در مشهد مقدس برگزار خواهد شد، راه یافته است.

گفتنی است سی و سومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور ۱۶ لغایت۱۹شهریورماه در زنجان برگزار شد.

این موفقیت را به دانشجوی محترم و مجموعه بزرگ دانشگاه مذاهب اسلامی تبریک عرض نموده و از خداوند متعال برای ایشان و تمامی دانشجویان و دست اندرکاران دانشگاه توفیقات روز افزون مسئلت می نمائیم.