• اولین مجله دانشگاه مذاهب اسلامی به زبان انگلیسی با عنوان "The Journal of Islamic Ummah Studies" منتشر می شود
  • برگزاری مراسم تکریم و معارفه مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه مذاهب اسلامی/ دکتر مختاری: مسوولان دانشگاه خدمت و کمک به بسیج را افتخاری برای خود می دانند/ رسالت دانشگاه مذاهب تربیت دانشجویانی که نمونه و تبلور اسلام ناب محمدی(ص) است
  • «کارگاه دانش افزایی مطالعات میان رشته ای در پژوهش دینی» 10 تیرماه برگزار می شود
  • انتصاب "دکتر حسین قاضی زاده" به عنوان «مشاور رئیس و سرپرست حوزه ریاست دانشگاه»
  • رقابت 240داوطلب در آزمون اختصاصی جذب طلاب در واحد بندرعباس دانشگاه 98/3/31

موفقیت دانشجوی دانشگاه مذاهب اسلامی در مسابقات قرآن و عترت دانشجویی کشور

اخبار دانشجویی | تاریخ خبر : 1397-07-11 | تعداد بازید :953

"خانم زهرا حسین پور" دانشجوی دکتری فقه و حقوق دانشگاه مذاهب مقام سوم رشته ترتیل سی و سومین دوره مسابقات قرآن دانشجویی کشور به دست آورد.
وی به مرحله‌ی ملی این جشنواره که با حضور برگزیدگان تمام دستگاه ها و سازمان ها شامل وزارت علوم، وزارت بهداشت، دانشگاه های کشور، دانشگاه جامع علمی کاربردی، پیام نور و ... در مشهد مقدس برگزار خواهد شد، راه یافته است.

گفتنی است سی و سومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور ۱۶ لغایت۱۹شهریورماه در زنجان برگزار شد.

این موفقیت را به دانشجوی محترم و مجموعه بزرگ دانشگاه مذاهب اسلامی تبریک عرض نموده و از خداوند متعال برای ایشان و تمامی دانشجویان و دست اندرکاران دانشگاه توفیقات روز افزون مسئلت می نمائیم.