• تجلیل از اعضای هیئت علمی، دانشجویانِ پژوهشگر، رساله‌های برگزیده و رونمایی از تولیدات پژوهشی دانشگاه مذاهب اسلامی در سال 97
  • معاون امور بین‌الملل دفتر مقام معظم رهبری در مراسم روز پژوهش: دانشگاه مذاهب اسلامی یکی از امیدهای آموزشی و پژوهشی جهان اسلام است/ خروج علم از انحصار غرب نشان از پایان تسلط آن‌ها بر بشریت است
  • نشست صمیمی استاندار با نمایندگان تشکل های دانشجویی در استان هرمزگان
  • برگزاری تریبون آزاددانشجویی در واحدبندرعباس با موضوع سلامت روان با رویکرد تبیین آسیبهای اجتماعی
  • برگزاری کرسی آزاد اندیشی با عنوان نقش زن درتقریب مذاهب، درواحدبندرعباس

موفقیت دانشجوی دانشگاه مذاهب اسلامی در مسابقات قرآن و عترت دانشجویی کشور

اخبار دانشجویی | تاریخ خبر : 1397-07-11 | تعداد بازید :267

"خانم زهرا حسین پور" دانشجوی دکتری فقه و حقوق دانشگاه مذاهب مقام سوم رشته ترتیل سی و سومین دوره مسابقات قرآن دانشجویی کشور به دست آورد.
وی به مرحله‌ی ملی این جشنواره که با حضور برگزیدگان تمام دستگاه ها و سازمان ها شامل وزارت علوم، وزارت بهداشت، دانشگاه های کشور، دانشگاه جامع علمی کاربردی، پیام نور و ... در مشهد مقدس برگزار خواهد شد، راه یافته است.

گفتنی است سی و سومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور ۱۶ لغایت۱۹شهریورماه در زنجان برگزار شد.

این موفقیت را به دانشجوی محترم و مجموعه بزرگ دانشگاه مذاهب اسلامی تبریک عرض نموده و از خداوند متعال برای ایشان و تمامی دانشجویان و دست اندرکاران دانشگاه توفیقات روز افزون مسئلت می نمائیم.