• تقدیر و تجلیل معاون بین الملل دانشگاه رودن مسکو از ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی در توسعه روابط علمی و دانشگاهی ایران و روسیه
  • با حضور دکتر مختاری و خانم دکتر یفرمووا؛ مرکز همکاریهای بین دانشگاهی ایران و روسیه و مرکز آموزش زبان روسی در تهران راه اندازی شد
  • برگزاری یادواره شهیدخلیل تختی نژادیکی از شهدای مدافع حرم استان هرمزگان در واحد بندرعباس
  • تجلیل از رتبه های برتر دانشگاه در آزمون سراسری همزمان با مراسم آغاز سال تحصیلی جدید 98-97
  • دکتر حداد عادل:مذهب درمان دردهای بشر در دنیایی است که از بی خدایی و بی اخلاقی رنج می برد/ وجود دانشگاه مذاهب اسلامی یک پیام مهم از توجه به مشترکات در فضای استدلالی و دوستانه است

موفقیت دانشجوی دانشگاه مذاهب اسلامی در مسابقات قرآن و عترت دانشجویی کشور

اخبار دانشجویی | تاریخ خبر : 1397-07-11 | تعداد بازید :67

"خانم زهرا حسین پور" دانشجوی دکتری فقه و حقوق دانشگاه مذاهب مقام سوم رشته ترتیل سی و سومین دوره مسابقات قرآن دانشجویی کشور به دست آورد.
وی به مرحله‌ی ملی این جشنواره که با حضور برگزیدگان تمام دستگاه ها و سازمان ها شامل وزارت علوم، وزارت بهداشت، دانشگاه های کشور، دانشگاه جامع علمی کاربردی، پیام نور و ... در مشهد مقدس برگزار خواهد شد، راه یافته است.

گفتنی است سی و سومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور ۱۶ لغایت۱۹شهریورماه در زنجان برگزار شد.

این موفقیت را به دانشجوی محترم و مجموعه بزرگ دانشگاه مذاهب اسلامی تبریک عرض نموده و از خداوند متعال برای ایشان و تمامی دانشجویان و دست اندرکاران دانشگاه توفیقات روز افزون مسئلت می نمائیم.

جدیدترین اخبار