• آغاز مصاحبه با شخصیت های علمی برتر در حوزه روش شناسی ویژه نامه همایش ملی آسیب شناسی پایان نامه ها
  • در دیدار روسای دانشگاه مذاهب اسلامی و رودن مسکو عنوان شد: "کنفرانس بین المللی دین و مبارزه با خشونت" نیمه دوم اسفندماه در مسکو برگزار می شود
  • برگزاری پنجمین جلسه شورای «همایش ملی آسیب شناسی پایان نامه ها در حوزه علوم انسانی_اسلامی»
  • با آغاز هفته کتاب وکتابخوانی ،به همت کانون کتاب وکتابخوانی و پایگاه بسیج دانشجویی ،نمایشگاه وایستگاه کتاب در واحد بندرعباس برگزار گردید.
  • نشست صمیمی سرپرست واحد زاهدان با دانشجویان وروری ۹۷

تجلیل از رتبه های برتر دانشگاه در آزمون سراسری همزمان با مراسم آغاز سال تحصیلی جدید 98-97

دانشگاه | تاریخ خبر : 1397-07-23 | تعداد بازید :419

مراسم آغاز سال تحصیلی جدید 98-97 و همایش "همکاری‌های علمی و فرهنگی ایران و روسیه؛ ظرفیت‌ها و چشم انداز" با حضور شخصیت‌های برجسته دو کشور صبح روز یکشنبه 22 مهرماه 97 در دانشگاه مذاهب اسلامی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، در این مراسم دکترغلامعلی حداد عادل- رییس فرهنگستان زبان و ادب فارسی،دکتر لوون جاگاریان- سفیر روسیه در ایران، دکتر محمد حسین مختاری- رییس دانشگاه مذاهب اسلامی و خانم دکتر لاریسا یفرمووا- معاون بین‌الملل دانشگاه رودن مسکو، حجت الاسلام والمسلمین لطفیان دبیر شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت، حجت الاسلام و المسلمین کیایی نژاد رئیس دفتر دبیرکل محترم مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، اساتید و دانشجویانحضور داشتند.

در این همایش که با استقبال گسترده دانشجویان همراه بود طی مراسمی از دانشجویان رتبه های برتر کنکورهای سراسری در مقاطع مختلف تحصیلی دانشگاه با حضور میهمانان تقدیر به عمل آمد.

جهت دریافت و مشاهده تصاویر بیشتر از این مراسم را اینجا کلیک نمائید.