• آیین اختتامیه دهمین جشنواره بین المللی فارابی یکشنبه ۷ بهمن ماه، تهران سالن اجلاس سران
  • فراخوان کنفراس جهانی "صلح و عدالت با تاکید بر اندیشه های امام خامنه ای" از سوی مجمع جهانی صلح اسلامی
  • انتصاب "جناب آقای عبدالوحید فیاضی" به عنوان معاون توسعه، پشتیبانی و مدیریت منابع دانشگاه مذاهب اسلامی
  • برگزاری دومین جلسه پنل علمی "وحدت رویه در پروپوزال نویسی" ویژه اعضای هیئت علمی دانشگاه
  • شماره 49 مجله علمی- ترویجی «مطالعات تقریبی مذاهب اسلامی» منتشر شد

جلسه بررسی اجرایی شدن برنامه های پژوهشی و فرهنگی دانشگاه در چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی

دانشگاه | تاریخ خبر : 1397-08-02 | تعداد بازید :471

در نشستی با حضور معاون پژوهشی و فناوری جناب آقای دکتر ابراهیمیان، معاون دانشجویی و فرهنگی جناب آقای دکتر باقری اجرایی شدن برنامه های پژوهشی و فرهنگی دانشگاه در چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی بررسی شد.

این نشست که روز دوشنبه 30 مهرماه در دفتر معاونت پژوهشی و فناوری و با حضور آقایان طالبی مدیر کل امور پژوهشی، شاورانی مدیر کل امور دانشجویی، مهندس جمشیدی مدیر کل کتابخانه، انتشارات و مرکز اسناد، آقای بخشی مدیر روابط عمومی و سرمد محمدی برگزار شد، ویژه برنامه های دانشگاه برای بزرگداشت چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در این نشست مقرر گردید، 40 شخصیت برجسه تقریبی، 40 کتاب و یا اثر علمی فاخر تقریبی، 40 پایان نامه و رساله برتر تقریبی و 40 مقاله برتر تقریبی در برنامه های متعدد دانشگاه در 6 استانی که دانشگاه دارای شعبه می باشد معرفی و مورد تجلیل قرار بگیرند.

برگزاری نشست های علمی متناسب با 40 سالگی انقلاب اسلامی در دانشگاه، برگزاری کنفرانس های منطقه ای در شعب واحد های دانشگاه همزمان با ایام دهه فجر، نشست های درون دانشگاهی توسط انجمن ها ، تشکل ها و بسیج دانشگاه با عنوان چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی و... از جمله موضوعات مورد بحث در این نشست بود.