• آغاز مصاحبه با شخصیت های علمی برتر در حوزه روش شناسی ویژه نامه همایش ملی آسیب شناسی پایان نامه ها
  • در دیدار روسای دانشگاه مذاهب اسلامی و رودن مسکو عنوان شد: "کنفرانس بین المللی دین و مبارزه با خشونت" نیمه دوم اسفندماه در مسکو برگزار می شود
  • برگزاری پنجمین جلسه شورای «همایش ملی آسیب شناسی پایان نامه ها در حوزه علوم انسانی_اسلامی»
  • با آغاز هفته کتاب وکتابخوانی ،به همت کانون کتاب وکتابخوانی و پایگاه بسیج دانشجویی ،نمایشگاه وایستگاه کتاب در واحد بندرعباس برگزار گردید.
  • نشست صمیمی سرپرست واحد زاهدان با دانشجویان وروری ۹۷

جلسه بررسی اجرایی شدن برنامه های پژوهشی و فرهنگی دانشگاه در چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی

دانشگاه | تاریخ خبر : 1397-08-02 | تعداد بازید :217

در نشستی با حضور معاون پژوهشی و فناوری جناب آقای دکتر ابراهیمیان، معاون دانشجویی و فرهنگی جناب آقای دکتر باقری اجرایی شدن برنامه های پژوهشی و فرهنگی دانشگاه در چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی بررسی شد.

این نشست که روز دوشنبه 30 مهرماه در دفتر معاونت پژوهشی و فناوری و با حضور آقایان طالبی مدیر کل امور پژوهشی، شاورانی مدیر کل امور دانشجویی، مهندس جمشیدی مدیر کل کتابخانه، انتشارات و مرکز اسناد، آقای بخشی مدیر روابط عمومی و سرمد محمدی برگزار شد، ویژه برنامه های دانشگاه برای بزرگداشت چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در این نشست مقرر گردید، 40 شخصیت برجسه تقریبی، 40 کتاب و یا اثر علمی فاخر تقریبی، 40 پایان نامه و رساله برتر تقریبی و 40 مقاله برتر تقریبی در برنامه های متعدد دانشگاه در 6 استانی که دانشگاه دارای شعبه می باشد معرفی و مورد تجلیل قرار بگیرند.

برگزاری نشست های علمی متناسب با 40 سالگی انقلاب اسلامی در دانشگاه، برگزاری کنفرانس های منطقه ای در شعب واحد های دانشگاه همزمان با ایام دهه فجر، نشست های درون دانشگاهی توسط انجمن ها ، تشکل ها و بسیج دانشگاه با عنوان چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی و... از جمله موضوعات مورد بحث در این نشست بود.