• آغاز مصاحبه با شخصیت های علمی برتر در حوزه روش شناسی ویژه نامه همایش ملی آسیب شناسی پایان نامه ها
  • در دیدار روسای دانشگاه مذاهب اسلامی و رودن مسکو عنوان شد: "کنفرانس بین المللی دین و مبارزه با خشونت" نیمه دوم اسفندماه در مسکو برگزار می شود
  • برگزاری پنجمین جلسه شورای «همایش ملی آسیب شناسی پایان نامه ها در حوزه علوم انسانی_اسلامی»
  • با آغاز هفته کتاب وکتابخوانی ،به همت کانون کتاب وکتابخوانی و پایگاه بسیج دانشجویی ،نمایشگاه وایستگاه کتاب در واحد بندرعباس برگزار گردید.
  • نشست صمیمی سرپرست واحد زاهدان با دانشجویان وروری ۹۷
دیدار سرپرست واحد زاهدان با دکتر بهارشاهی مدیر بنیاد ۱۵ خرداد زاهدان

شعبه زاهدان | تاریخ خبر : 1397-08-07 | تعداد بازید :140

در این دیدار دکتر زرین پور با تبیین نقش و جایگاه والای دانشگاه مذاهب اسلامی در سطح استان، برخی مشکلات و موانع موجود را برشمرد. دکتر بهارشاهی نیز با تبریک انتصاب دکتر زرین پور، برای همکاری با دانشگاه مذاهب اسلامی اعلام آمادگی کرد.
لازم به ذکر است در این دیدار در مورد ساخت دو باب خوابگاه از طریق بنیاد ۱۵ خرداد، برای واحد زاهدان مذاکره شد.