• آغاز مصاحبه با شخصیت های علمی برتر در حوزه روش شناسی ویژه نامه همایش ملی آسیب شناسی پایان نامه ها
  • در دیدار روسای دانشگاه مذاهب اسلامی و رودن مسکو عنوان شد: "کنفرانس بین المللی دین و مبارزه با خشونت" نیمه دوم اسفندماه در مسکو برگزار می شود
  • برگزاری پنجمین جلسه شورای «همایش ملی آسیب شناسی پایان نامه ها در حوزه علوم انسانی_اسلامی»
  • با آغاز هفته کتاب وکتابخوانی ،به همت کانون کتاب وکتابخوانی و پایگاه بسیج دانشجویی ،نمایشگاه وایستگاه کتاب در واحد بندرعباس برگزار گردید.
  • نشست صمیمی سرپرست واحد زاهدان با دانشجویان وروری ۹۷

برگزاری «کارگاه آموزشی سواد اطلاعاتی و آشنایی با مآخذ»

دانشگاه | تاریخ خبر : 1397-08-14 | تعداد بازید :171

«کارگاه آموزشی سواد اطلاعاتی و آشنایی با مآخذ» توسط معاونت پژوهشی دانشگاه مذاهب اسلامی با همکاری سازمان اسناد و کتابخانه ملی روز یکشنبه 13 آبان ماه در محل مرکز آموزش کتابخانه ملی برگزار شد.

این کارگاه با حضور اعضای هیات علمی و دانشجویان مقاطع دکتری و کارشناسی ارشد  در محل مرکز آموزش کتابخانه ملی برگزار گردید.

در این کارگاه یک روزه انواع سواد اعم از سواد اجتماعی، سواد سیاسی، سواد رسانه، سواد دیجیتال ، سواد اطلاعاتی و استاندارهای پنج گانه سواد اطلاعاتی بطور تفصیلی و مجموعه مهارت های لازم برای جستجو، بازیابی و استفاده موثر از منابع اطلاعاتی مختلف مورد بررسی قرار گرفت و مورد استقبال شرکت کنندگان قرار گرفت.