• آغاز مصاحبه با شخصیت های علمی برتر در حوزه روش شناسی ویژه نامه همایش ملی آسیب شناسی پایان نامه ها
  • در دیدار روسای دانشگاه مذاهب اسلامی و رودن مسکو عنوان شد: "کنفرانس بین المللی دین و مبارزه با خشونت" نیمه دوم اسفندماه در مسکو برگزار می شود
  • برگزاری پنجمین جلسه شورای «همایش ملی آسیب شناسی پایان نامه ها در حوزه علوم انسانی_اسلامی»
  • با آغاز هفته کتاب وکتابخوانی ،به همت کانون کتاب وکتابخوانی و پایگاه بسیج دانشجویی ،نمایشگاه وایستگاه کتاب در واحد بندرعباس برگزار گردید.
  • نشست صمیمی سرپرست واحد زاهدان با دانشجویان وروری ۹۷
دیدار سرپرست واحد زاهدان دانشگاه با معاون شهردار منطقه ۱ زاهدان

شعبه زاهدان | تاریخ خبر : 1397-08-14 | تعداد بازید :106

مهندس ریگی در این دیدار ضمن تبریک انتصاب دکتر زرین پور به عنوان سرپرست واحد زاهدان دانشگاه،گفت: شهرداری منطقه در حد توان خود آماده همکاری با دانشگاه مذاهب اسلامی است.
دکتر زرین پور نیز ضمن تقدیر از نگاه مثبت شهرداری به این واحد دانشگاهی، ابراز امیدواری کرد بتوانیم آینده بهتری را با همکاری یکدیگر رقم بزنیم. در این دیدار معاون شهردار منطقه جهت بهسازی محوطه و توسعه و بهبود فضای سبز دانشگاه قول همکاری داد.