• آغاز مصاحبه با شخصیت های علمی برتر در حوزه روش شناسی ویژه نامه همایش ملی آسیب شناسی پایان نامه ها
  • در دیدار روسای دانشگاه مذاهب اسلامی و رودن مسکو عنوان شد: "کنفرانس بین المللی دین و مبارزه با خشونت" نیمه دوم اسفندماه در مسکو برگزار می شود
  • برگزاری پنجمین جلسه شورای «همایش ملی آسیب شناسی پایان نامه ها در حوزه علوم انسانی_اسلامی»
  • با آغاز هفته کتاب وکتابخوانی ،به همت کانون کتاب وکتابخوانی و پایگاه بسیج دانشجویی ،نمایشگاه وایستگاه کتاب در واحد بندرعباس برگزار گردید.
  • نشست صمیمی سرپرست واحد زاهدان با دانشجویان وروری ۹۷
دیدار سرپرست واحد زاهدان با مسئول ناحیه بسیج دانشجویی دانشگاههای زاهدان

شعبه زاهدان | تاریخ خبر : 1397-08-15 | تعداد بازید :96

سرهنگ کیخا در این دیدار با اشاره به غفلت نهادهای استان در حمایت از دانشگاه مذاهب اسلامی گفت: حمایت ویژه از این دانشگاه منشا تحولات زیادی در مسائل فرهنگی و اجتماعی استان است. وی همچنین خاطر نشان کرد: حضور سرپرست واحد در جلسات متعدد استان و تبیین جایگاه مهم این دانشگاه بسیار موثر است.
دکتر زرین پور نیز در این دیدار با اشاره تهدیدهای مختلف استان، به تبیین نقش مهم تقریب مذاهب اسلامی در رفع این تهدیدها پرداخت. وی در ادامه گفت: هرکدام از فارغ التحصیلان این دانشگاه می توانند یک فرمانده تقریبی باشند. وی همچنین به تقویت بعد علمی بسیج تاکید کرد. دکتر زرین پور آمادگی دانشگاه را برای همکاری های مشترک با بسیج دانشجویی اعلام کرد.