• آیین اختتامیه دهمین جشنواره بین المللی فارابی یکشنبه ۷ بهمن ماه، تهران سالن اجلاس سران
  • فراخوان کنفراس جهانی "صلح و عدالت با تاکید بر اندیشه های امام خامنه ای" از سوی مجمع جهانی صلح اسلامی
  • انتصاب "جناب آقای عبدالوحید فیاضی" به عنوان معاون توسعه، پشتیبانی و مدیریت منابع دانشگاه مذاهب اسلامی
  • برگزاری دومین جلسه پنل علمی "وحدت رویه در پروپوزال نویسی" ویژه اعضای هیئت علمی دانشگاه
  • شماره 49 مجله علمی- ترویجی «مطالعات تقریبی مذاهب اسلامی» منتشر شد
دیدار سرپرست واحد زاهدان با مسئول ناحیه بسیج دانشجویی دانشگاههای زاهدان

شعبه زاهدان | تاریخ خبر : 1397-08-15 | تعداد بازید :230

سرهنگ کیخا در این دیدار با اشاره به غفلت نهادهای استان در حمایت از دانشگاه مذاهب اسلامی گفت: حمایت ویژه از این دانشگاه منشا تحولات زیادی در مسائل فرهنگی و اجتماعی استان است. وی همچنین خاطر نشان کرد: حضور سرپرست واحد در جلسات متعدد استان و تبیین جایگاه مهم این دانشگاه بسیار موثر است.
دکتر زرین پور نیز در این دیدار با اشاره تهدیدهای مختلف استان، به تبیین نقش مهم تقریب مذاهب اسلامی در رفع این تهدیدها پرداخت. وی در ادامه گفت: هرکدام از فارغ التحصیلان این دانشگاه می توانند یک فرمانده تقریبی باشند. وی همچنین به تقویت بعد علمی بسیج تاکید کرد. دکتر زرین پور آمادگی دانشگاه را برای همکاری های مشترک با بسیج دانشجویی اعلام کرد.