• نشست تخصصی درباره نقش ابوشهید حجت الاسلام و المسلمین ابراهیمی از چهره‌های شاخص عرصه وحدت و تقریب میان مذاهب اسلامی استان گلستان
  • آغاز به‌کار اولین پایگاه تخصصی بسیج طلاب به‌منظور ترویج فرهنگ و تفکر تقریب میان مذاهب اسلامی در واحد گنبد کاووس دانشگاه مذاهب اسلامی
  • برگزاری کارگاه با موضوع تقریب و دگرپذیری توسط دکتر زرین پور همزمان با سومین همایش ملی نغمه سرایان اهل سنت در گرگان
  • جلسه معارفه نو دانشجویان واحد بندرعباس دانشگاه مذاهب اسلامی
  • دومین مراسم معارفه نودانشجویان دانشگاه مذاهب اسلامی ۱۴۰۰
دیدار سرپرست واحد زاهدان با مسئول ناحیه بسیج دانشجویی دانشگاههای زاهدان

شعبه زاهدان | تاریخ خبر : 1397-08-15 | تعداد بازید :2574

سرهنگ کیخا در این دیدار با اشاره به غفلت نهادهای استان در حمایت از دانشگاه مذاهب اسلامی گفت: حمایت ویژه از این دانشگاه منشا تحولات زیادی در مسائل فرهنگی و اجتماعی استان است. وی همچنین خاطر نشان کرد: حضور سرپرست واحد در جلسات متعدد استان و تبیین جایگاه مهم این دانشگاه بسیار موثر است.
دکتر زرین پور نیز در این دیدار با اشاره تهدیدهای مختلف استان، به تبیین نقش مهم تقریب مذاهب اسلامی در رفع این تهدیدها پرداخت. وی در ادامه گفت: هرکدام از فارغ التحصیلان این دانشگاه می توانند یک فرمانده تقریبی باشند. وی همچنین به تقویت بعد علمی بسیج تاکید کرد. دکتر زرین پور آمادگی دانشگاه را برای همکاری های مشترک با بسیج دانشجویی اعلام کرد.