• آغاز مصاحبه با شخصیت های علمی برتر در حوزه روش شناسی ویژه نامه همایش ملی آسیب شناسی پایان نامه ها
  • در دیدار روسای دانشگاه مذاهب اسلامی و رودن مسکو عنوان شد: "کنفرانس بین المللی دین و مبارزه با خشونت" نیمه دوم اسفندماه در مسکو برگزار می شود
  • برگزاری پنجمین جلسه شورای «همایش ملی آسیب شناسی پایان نامه ها در حوزه علوم انسانی_اسلامی»
  • با آغاز هفته کتاب وکتابخوانی ،به همت کانون کتاب وکتابخوانی و پایگاه بسیج دانشجویی ،نمایشگاه وایستگاه کتاب در واحد بندرعباس برگزار گردید.
  • نشست صمیمی سرپرست واحد زاهدان با دانشجویان وروری ۹۷
دیدار مولوی نذیر احمد سلامی با مسئول ناحیه بسیج دانشجویی دانشگاههای زاهدان

شعبه زاهدان | تاریخ خبر : 1397-08-15 | تعداد بازید :99

دانشگاه مذاهب اسلامی یکی از اهداف بلند انقلاب اسلامی بوده است.

مولوی نذیز احمد سلامی در دیدار با مسئول ناحیه بسیج دانشجویی دانشگاههای زاهدان با اشاره به تدبیر و پیشنهاد مقام معظم رهبری برای تاسیس دانشگاه مذاهب اسلامی گفت: این دانشگاه از اهمیتی به مراتب بالاتر از برخی همایش ها و کنفرانس ها در زمینه وحدت اسلامی برخوردار است.
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به تبلیغات سوء و فضای بد رسانه ای علیه جمهوری اسلامی ایران، خواستار توجه بیشتر مسئولین به این دانشگاه شد.