• دومین مراسم معارفه نودانشجویان دانشگاه مذاهب اسلامی ۱۴۰۰
  • مراسم معارفه نودانشجویان دانشگاه مذاهب اسلامی
  • سخنرانی دکتر زرین پور در نشست علمی - فرهنگی با موضوع «در مسیر تقریب» در دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان
  • اطلاعیه ثبت نام آزمون جامع نیمسال اول 1401-1400
  • فراخوان‌های ارسال آثار پژوهشی منتشر شده جهت انتخاب پژوهشگران برگزیدۀ سال 1400 از میان اعضای هیأت علمی، دانشجویان بین‌الملل، دانشجویان داخلی و کارکنان
وحدت و دگر پذیری اصلی ترین مفهوم ظهور دانشگاه مذاهب اسلامی است

حضور دکتر زرین پور سرپرست واحد زاهدان در برنامه مهر ماندگار شبکه استانی هامون

شعبه زاهدان | تاریخ خبر : 1397-08-19 | تعداد بازید :3449

سرپرست واحد زاهدان دانشگاه با حضور در برنامه مهر ماندگار شبکه استانی هامون گفت: هدف اصلی دانشگاه مذاهب اسلامی، گسترش بایسته های دگر پذیری در بعد فردی و اجتماعی است.
دکتر زرین پور ادامه داد این دانشگاه با ارائه درس فقه مقارن به دنبال ایجاد درک صحیح از قرائت های مختلف مذهبی است.
وی با اشاره به تدریس فقه حنفی در دانشگاه گفت: دانشگاه مذاهب اسلامی اولین دانشگاهی در سطح کشور است که کرسی تدریس فقه حنفی را ایجاد کرده و به دنبال معرفی ظرفیت این فقه در قانون گذاری می باشد.
دکتر زرین پور با اشاره به برنامه های در پیش روی دانشگاه در زاهدان، حضور در بین مردم را مهم شمرده وگفت: دانشگاه مذاهب اسلامی ارتباط دو سویه خود با حوزه های علمیه شیعه و اهل سنت و نیز با کنشگران فرهنگی را تعمیق و از کمک و تجربه آنها استفاده خواهد کرد.
سرپرست واحد زاهدان همچنین به نحوه پذیرش دانشجو در دانشگاه و طرح های توسعه عمرانی و فرهنگی دانشگاه اشاره کرد.
گفتنی است برنامه مهر ماندگار به معرفی دستاوردهای ۴۰ ساله نظام جمهوری اسلامی ایران در استان سیستان و بلوچستان می پردازد.