• نشست تخصصی درباره نقش ابوشهید حجت الاسلام و المسلمین ابراهیمی از چهره‌های شاخص عرصه وحدت و تقریب میان مذاهب اسلامی استان گلستان
  • آغاز به‌کار اولین پایگاه تخصصی بسیج طلاب به‌منظور ترویج فرهنگ و تفکر تقریب میان مذاهب اسلامی در واحد گنبد کاووس دانشگاه مذاهب اسلامی
  • برگزاری کارگاه با موضوع تقریب و دگرپذیری توسط دکتر زرین پور همزمان با سومین همایش ملی نغمه سرایان اهل سنت در گرگان
  • جلسه معارفه نو دانشجویان واحد بندرعباس دانشگاه مذاهب اسلامی
  • دومین مراسم معارفه نودانشجویان دانشگاه مذاهب اسلامی ۱۴۰۰

برگزاری نشست خبری ،اولین کنفرانس صلح پژوهی در دانشگاه مذاهب اسلامی واحد بندرعباس

شعبه بندرعباس | تاریخ خبر : 1397-08-20 | تعداد بازید :2464

این نشست خبری با حضور رئیس مرکز بین المللی توسعه صلح،فرهنگ وعقلانیت دکتر عابدین سیاحت ومعاون آموزش این مرکز،ونیزدکتر علی آبادی سرپرست دانشگاه مذاهب واحد بندرعباس ورئیس کمیته ارزیابی مقالات کنفرانس بین المللی صلح پژوهی صورت گرفت.

در این نشست رئیس کمیته ارزیابی مقالات کنفرانس بین المللی صلح پژوهی پیرامون برگزاری کنفرانس به بحث و گفتگو پرداخت واظهار داشت درحال حاضر بحران جنگ وخشونت در جهان وخصوصا درخاورمیانه که کشورهای اسلامی درآن هستند فراگرفته که باعث ویرانی کشورها وکشته شدن افراد بیگناه زیادی شده است در حالی که خداوند در آیه 182سوره مبارکه نساء می فرمایند(الصلح خیر)یعنی صلح بهتر است.هرچند این جمله کوتاه مربوط به منازعات خانوادگی است اما یک قاعده کلی ست که صلح و محبت ودوستی اصل اولیه ست وباید نخبگان ودانشگاهیان قدمی درباب صلح بردارند.

دکترعلی آبادی افزود دانشگاه مذاهب اسلامی واحد بندرعباس با همکاری مرکز بین المللی توسعه صلح ،فرهنگ وعقلانیت به این نتیجه رسیدند تا اولین کنفرانس بین المللی با عنوان صلح پژوهی برگزار نمایند.

این کنفرانس درتاریخ 10اسفندماه 1397درجزیره کیش برگزار خواهدشد وتا اکنون با استقبال خوبی روبرو شده ومقالات زیادی از کشورهای مختلف مانند آلمان .برزیل.کانادا.هند.آذربایجان.ترکیه .رومانی و..به دبیرخانه این مرکزارسال شده است.

سپس دکتر عابدین سیاحت درتکمیل صحبت های سرپرست دانشگاه واحدبندرعباس اشاره  کرد هم اکنون 120چکیده مقاله به دبیرخانه مرکز رسیده ودریافت چکیده مقالات تا تاریخ 30آذرماه سال جاری ادامه دارد.

وی افزود جهت ثبت نام دراین کنفرانس علاقه مندان وصاحب نظران میتوانند به آدرس https://WWW.icpcr.com مراجعه واطلاعات تکمیلی را دریافت نمایند.