• نشست تخصصی درباره نقش ابوشهید حجت الاسلام و المسلمین ابراهیمی از چهره‌های شاخص عرصه وحدت و تقریب میان مذاهب اسلامی استان گلستان
  • آغاز به‌کار اولین پایگاه تخصصی بسیج طلاب به‌منظور ترویج فرهنگ و تفکر تقریب میان مذاهب اسلامی در واحد گنبد کاووس دانشگاه مذاهب اسلامی
  • برگزاری کارگاه با موضوع تقریب و دگرپذیری توسط دکتر زرین پور همزمان با سومین همایش ملی نغمه سرایان اهل سنت در گرگان
  • جلسه معارفه نو دانشجویان واحد بندرعباس دانشگاه مذاهب اسلامی
  • دومین مراسم معارفه نودانشجویان دانشگاه مذاهب اسلامی ۱۴۰۰
نشست صمیمی سرپرست واحد زاهدان با دانشجویان وروری ۹۷

شعبه زاهدان | تاریخ خبر : 1397-08-28 | تعداد بازید :3664

دکتر زرین پور در این نشست با یادآوری رسالت دانشجویی که بر عهده دانشجویان است، بر استفاده حداکثری از ظرفیت های مادی و معنوی دانشگاه در جهت غنی ساختن فرهنگ عمومی جامعه تاکید کرد.
وی با اشاره به آموزه های قرآنی گفت: فرایند آموزش از بدو تولد انسان شروع و تا پایان عمر او ادامه دارد.
این حافظ قرآن کریم به آیه ۷۸ سوره نحل اشاره کرد و ادامه داد: درست است که در بدو تولد علم را به ما نمی دهند، اما لوازم علم آموزی را خداوند در اختیار انسان قرار داده است.
سرپرست واحد زاهدان با ارائه تعاریف مختلف از سواد، گفت: سواد این است که از آموخته های خود جهت ارتقاء زندگی فردی استفاده نمائیم.
وی با تشریح علل حضور دانشجو در فضای علمی، به دغدغه هایی که یک انسان با فرهنگ باید داشته باشد اشاره کرده و گفت: صبر و پایمردی در راه کسب علم و دانش، تکامل و توازن در علوم و آگاهی ها و اخلاق از لوازم تبدیل شدن به یک انسان فرهنگی است.
دکتر زرین پور با توصیه دانشجویان به اخلاق و ادب در خانواده، دانشگاه و اجتماع، اولویت دانشگاه مذاهب اسلامی را پرورش اخلاق دانشجو دانست.
گفتنی است در این دیدار ضمن تبیین آئین نامه های آموزشی، دانشجویی و انضباطی به پرسش های دانشجویان جواب داده شد.