• برپایی ایستگاه صلواتی در شب نیمه شعبان .. دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس
  • رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی در همایش بین‎المللی دکترین مهدویت: "لزوم برگزاری نشست‌های علمی مهدویت در دانشگاه‌ها برای آشنایی نسل جوان"
  • اطلاعیه مهم/ تغییر زمان برگزاری و تمدید ثبت نام در "آزمون جذب اختصاصی طلاب" در دانشگاه مذاهب اسلامی
  • برگزاری جلسه مهدویت محور وحدت اسلامی (تقریب مذاهب ) همراه با تحلیل فیلم در دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس
  • جمع آوری کمک های نقدی دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس به سیل زدگان اخیر کشور 98/1/23

برگزاری ایستگاه سلامت بمناسبت هفته جهانی ایدز/ گزارش تصویری

اخبار دانشجویی | تاریخ خبر : 1397-09-12 | تعداد بازید :519

بمناسبت هفته جهانی ایدز ایستگاه سلامت با همکاری معاونت فرهنگی دانشجویی/کانون هلال احمر دانشگاه مذاهب اسلامی و مرکز سلامت فرمانفرمایان در محوطه مرکزی دانشگاه م برگزار شد.

در این ایستگاه، مشاوره توسط روانشناسان اعزامی این مرکز صورت گرفت و به دانشجویان کارت سفیر سلامت داده شد.

همچنین در خلال این برنامه بروشورهای آشنایی با بیماری ایدز توسط مرکز سلامت به دانشجویان اهدا گردید.