• برگزاری دومین جلسه مجمع دبیران کانونها و تشکل های دانشجویی دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس ۹۹/۱۱/۱
  • کارگاه دانش افزایی روشها و فنون تدریس اثر بخش در محیط الکترونیکی؛ ویژه اعضای هیأت علمی و استادان مدعو دانشگاه مذاهب اسلامی
  • نشست معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه با اعضای محترم هیأت علمی
  • برگزاری مراسم ایام سوگواری حضرت فاطمه زهرا (س) وتقدیر از خانوداه شهید محمدقاسمی
  • دیدار جناب استاد مولوی سلامی و سرپرست واحد زاهدان با جانشین نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان
حضور مدیر کل آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان در واحد زاهدان دانشگاه مذاهب اسلامی

آقای علیرضا نخعی مدیر کل آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان و هیئت همراه از دانشگاه مذاهب اسلامی واحد زاهدان دیدار کردند.

شعبه زاهدان | تاریخ خبر : 1397-10-02 | تعداد بازید :3375

در این دیدار آقای نخعی با اشاره به جایگاه ویژه دانشگاه مذاهب اسلامی در استان گفت: دانشگاه مذاهب اسلامی در تربیت مدیرانی لایق و دلسوز برای آینده ایران اسلامی نقش ویژه ای ایفا می کند . وی همچنین خاطر نشان کرد: شناخت هر چه بیشتر این دانشگاه علی الخصوص برای دانش آموزان در تبیین جایگاه مهم آن در جامعه بسیار موثر است.

دکتر زرین پور سرپرست دانشگاه نیز در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از حسن نظر مسئولین آموزش و پرورش به دانشگاه مذاهب اسلامی بر افزایش همکاری بیشتر بین دو نهاد تاکید کرد.

شایان ذکر است در امتداد این دیدار، جلسه ای  توجیهی برای برخی از دانش آموزان نخبه شهرستان زاهدان با ایراد سخنرانی یکی از اساتید واحد، حجت الاسلام میر زاده به منظور آشنایی با رسالت دانشگاه در امر تقریب مذاهب اسلامی برگزار گردید.