• برپایی ایستگاه صلواتی در شب نیمه شعبان .. دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس
  • رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی در همایش بین‎المللی دکترین مهدویت: "لزوم برگزاری نشست‌های علمی مهدویت در دانشگاه‌ها برای آشنایی نسل جوان"
  • اطلاعیه مهم/ تغییر زمان برگزاری و تمدید ثبت نام در "آزمون جذب اختصاصی طلاب" در دانشگاه مذاهب اسلامی
  • برگزاری جلسه مهدویت محور وحدت اسلامی (تقریب مذاهب ) همراه با تحلیل فیلم در دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس
  • جمع آوری کمک های نقدی دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس به سیل زدگان اخیر کشور 98/1/23

برگزاری نشست علمی وحدت حوزه ودانشگاه با همکاری حوزه علمیه خواهران استان در واحد بندرعباس

شعبه بندرعباس | تاریخ خبر : 1397-10-09 | تعداد بازید :128

به مناسبت روز وحدت حوزه ودانشگاه با همکاری حوزه علمیه خواهران استان نشست علمی با عنوان وحدت حوزه ودانشگاه برگزار شد.

دراین نشست نخست دانشجویان دانشگاه مذاهب واحد بندرعباس ونیز طلاب حوزه علمیه دیدگاههای خودرا بیان کردند ودرادامه خانم سلیمانی استاد حوزه ودانشگاه به عنوان سخنران برنامه به صورت تخصصی وعلمی مطالبی را دراین خصوص بیان کردند.