• پیام تبریک ریاست محترم دانشگاه مذاهب اسلامی به مناسبت فرا رسیدن سال نو و موفقیت های دانشگاه در یکسال گذشته
  • گزارشی از برگزاری "کرسی علمی ترویجی" با عنوان «تحلیل ادله مجازات سالب حیات از منظر فقه امامیه، حنفیه و شافعیه» در واحد بندرعباس دانشگاه مذاهب اسلامی
  • کرسی علمی -ترویجی (عرضه ونقد دیدگاه علمی ) تحلیل مجازات سالب حیات (اعدام)از منظر فقه امامیه ،حنفیه وشافعیه در دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس
  • برگزاری کارگاه "زبان عربی محور وحدت ملتها" در واحد زاهدان دانشگاه مذاهب اسلامی/ دکتر زرین پور: نقطه عطف فعالیت های دانشگاه مذاهب اسلامی علاوه بر ترویج فرهنگ تقریب مذاهب اسلامی، گسترش روابط علمی با دانشگاه های کشورهای همسایه می باشد
  • جلسات نماینده دانشگاه مذاهب اسلامی در بوشهر با علما، شخصیت‎ها و مدیران حوزه های علمیه شیعه و اهل سنت درخصوص راه اندازی واحد دانشگاه در استان بوشهر

امضای تفاهم نامه همکاری بین سازمان اسناد و کتابخانه ملی و دانشگاه مذاهب اسلامی

دانشگاه | تاریخ خبر : 1397-10-18 | تعداد بازید :545

تفاهم نامه همکاری بین سازمان اسناد و کتابخانه ملی و دانشگاه مذاهب اسلامی با حضور سرکار خانم اشرف بروجردی و دکتر محمدحسین مختاری ظهر امروز سه شنبه به امضا طرفین رسید.

خانم بروجردی رییس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران در این دیدار گفت: یکی از دغدغه هایی که در این سازمان وجود داشته نیاز به ارتباط با دانشگاه ها برای توجه به وجه علمی و پژوهشی این مجموعه بوده است.

وی با بیان اینکه تمرکز پژوهش در این مجموعه بر اسلام شناسی و ایران شناسی است افزود: با توجه به وجود اندیشگاه فرهنگی که مکانی برای حضور صاحب نظران با رویکردهای مختلف است می توانیم در تعامل با دانشگاه مذاهب برنامه هایی را تدوین کنیم.

مشاور رییس جمهوری اظهار کرد:‌ با توجه به سند چشم انداز که ایران باید به لحاظ علمی، رتبه ۲ منطقه را به دست آورد، این تعاملات و ارتباطات معنا پیدا می کند.

خانم بروجردی افزود: سازمان اسناد و کتابخانه ملی در ۲ حوزه منابع خطی و سند حرف اول را در کشور می زند. بیش از ۴۰ هزار جلد کتاب خطی در این مجموعه وجود دارد که همه آن ها دیجیتال سازی شده و در اختیار عموم قرار دارد.

وی گفت: همچنین بیش از ۲۰۰ هزار پایان نامه دانشجویی در این مجموعه وجود دارد که ظرفیت علمی خوبی ایجاد شده است.

رییس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران یادآورد شد: در راستای اجرای هر چه بهتر این تفاهم نامه، کمیته ای برای اجرایی کردن موارد آن تشکیل شود.

دکتر محمدحسین مختاری رییس دانشگاه مذاهب اسلامی نیز در ادامه این نشست گفت: مجمع جهانی تقریب یک گفتمان علمایی است و در این بین نیاز به یک مجموعه آموزشی و دانشگاه حس می شد که در این راستا دانشگاه مذاهب اسلامی به دستور مقام معظم رهبری تاسیس شد و تقویت بنیه علمی و آکادمیک تقریب در جهان اسلام از اهداف این دانشگاه است.

وی در ادامه با بیان اینکه در هیات امنای دانشگاه مذاهب اسلامی نمایندگانی از طرف مقام معظم رهبری و رییس جمهور و وزار حضور دارند افزود: این دانشگاه در ۳ مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری و حدود ۲۵ رشته تحصیلی دانشجو ‍‍می پذیرد.

رییس دانشگاه مذاهب اسلامی گفت: این دانشگاه در ۵ استان کشور شعباتی دارد که فعال هستند.

دکتر مختاری تاکید کرد: با نگاه ویژه به تعاملات بین المللی نزدیک به ۲۰ تفاهم نامه با کشورها و نهاد های مختلف بین المللی به امضا رسانده ایم.

وی در پایان با تاکید بر اینکه باید حرمت ها در مذاهب حفظ شود گفت: زمانی که با اهل سنت صحبت می کنیم متوجه دغدغه آنها برای تحصیل فرزندانشان می شویم.

گفتنی است پس از این دیدار ریاست دانشگاه به همراه معاونین و تعدادی از مدیران کل دانشگاه از سالن محل برگزاری همایش آسیب شناسی پایان نامه ها و رساله ها در حوزه علوم انسانی اسلامی بازدید به عمل آوردند.

گزارش تصویری این دیدار را از اینجا مشاهده نمائید.

جدیدترین اخبار