• پیام ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی در پی حادثه تروریستی در سیستان و بلوچستان
  • در دیدار مسوولان دانشگاه مذاهب اسلامی با استاندار و مجمع نمایندگان استان کرمانشاه عنوان شد؛ استقبال مسوولان و حمایت کامل از تاسیس دانشگاه مذاهب اسلامی د‌ر استان کرمانشاه
  • برگزاری دوره "کرسی فقه اباضی" در تهران و قم از سوی دانشگاه مذاهب اسلامی/ 24 لغایت 30 بهمن ماه
  • برگزاری همایش طلیعه کوثر با حضور دکتر شریعتی مدیر کل اموربانوان مجمع جهانی تقریب مذاهب وتقدیر از مسئول فرهنگی دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس
  • شرکت دانشجویان کانون تقریب مذاهب دانشگاه واحد بندرعباس در اردوی علمی معرفتی ،زیارتی مشهد مقدس (زیارت اولی ها)

دیدار رئیس واحد سنندج دانشگاه مذاهب اسلامی با فرمانده انتظامی استان کردستان

شعبه سنندج | تاریخ خبر : 1397-11-07 | تعداد بازید :186

دکتر مرتضی خسروپناه رئیس واحد سنندج دانشگاه مذاهب اسلامی و محمدباقر حیدریان مسئول امور فرهنگی و دانشجویی این دانشگاه با حضور در محل کار سردار علی آزادی فرماندهی انتظامی استان کردستان، ضمن تبریک انتصاب ایشان به این سمت، تفاهم نامه همکاری های دوجانبه امضا نمودند.

در ابتدای این دیدار دکتر مرتضی خسروپناه گزارشی از روند تأسیس، اهداف، آمار و عملکرد این دانشگاه ارائه داد. وی دانشگاه مذاهب اسلامی را نوعی پدافند غیرعامل در مقابل تهدیدات و دشمنی های دشمنان قسم خورده این نظام بویژه گروه های انحرافی مذهبی در استان و منطقه دانست و بر توسعه و تقویت این دانشگاه تأکید نمود.

دکتر خسروپناه با اشاره به ظرفیت ها و فرصت های دو دستگاه گفت: "همکاری های دوجانبه در جهت توسعه نظم و امنیت پایدار، همکاری در اجرای پروژه‌های علمی و تحقیقاتی با هدف پیشگیری از آسیب‌ها و تهدیدهای اجتماعی، همکاری در امور فرهنگی و همکاری در زمینه پیشگیری از آسیب‌های فضای مجازی می تواند در دستور کار قرار گیرد."

سردار علی آزادی فرمانده انتظامی استان کردستان نیز ضمن استقبال از همکاری ناجا با مراکز آموزش عالی و مراکز پژوهشی و تحقیقاتی بویژه دانشگاه مذاهب اسلامی، بر عملیاتی کردن طرح ها و پژوهش های علمی و تحقیقاتی تأکید نمود.

سرهنگ قهرمانی مدیر دفتر تحقیقات کاربردی فرماندهی انتظامی استان کردستان هم در این دیدار گزارشی از روند و چگونگی تعاملات این دفتر با مراکز آموزشی و پژوهشی ارائه داد.

در پایان این دیدار، تفاهم نامه همکاری دوجانبه میان دانشگاه مذاهب اسلامی واحد سنندج و فرماندهی انتظامی استان کردستان به امضای دکتر مرتضی خسروپناه و سردار علی آزادی رسید.