• ثبت نام حضوری پذیرفته شدگان جدیددانشگاه مذاهب اسلامی مقطع کارشناسی درواحدبندرعباس98/6/27
  • به همت دانشگاه مذاهب اسلامی شعبه گنبد کاووس؛ همایش ملی جستارهای پژوهشی با تاکید بر بیانیه گام دوم انقلاب برگزار می شود/ تمدید مهلت ارسال مقالات تا 8 آبانماه
  • اطلاعیه مهم/جزئیات، مدارک مورد نیاز و زمان ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان "مقطع کارشناسی" سال تحصیلی 99-98 دانشگاه مذاهب اسلامی
  • مصاحبه علمی با پذیرفته شدگان مرحله اول آزمون اختصاصی طلاب در دانشگاه مذاهب اسلامی واحد زاهدان با حضور مسئولین و اعضای هیئت علمی دانشگاه
  • مصاحبه علمی با پذیرفته شدگان مرحله اول آزمون اختصاصی طلاب در دانشگاه مذاهب اسلامی واحدبندرعباس باحضور دکتراجداد ودکتر خلفی از دانشگاه مذاهب اسلامی 98/6/23-24

برگزاری پیش نشست همایش ملی آسیب شناسی پایان نامه ها و رساله ها در حوزه علوم انسانی-اسلامی در واحد سنندج

شعبه سنندج | تاریخ خبر : 1397-11-16 | تعداد بازید :760

نخستین پیش نشست همایش ملی آسیب شناسی پایان نامه ها و رساله ها در حوزه علوم انسانی-اسلامی در واحد سنندج دانشگاه برگزار گردید.

در این نشست که باحضور اساتید دانشگاه های استان کردستان برگزار شد، دکتر مرتضی خسروپناه رئیس واحد سنندج دانشگاه مذاهب اسلامی، با تبریک چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی، به تبیین و توجیه کلیات، اهداف و چشم انداز این نشست و همایش ملی پرداخت.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه مذاهب اسلامی تنها یک نهاد آموزشی صرف نیست، نقطه قوت و ویژگی برجسته دانشگاه را توجه ویژه به پژوهش و پژوهش محوری دانست.

در ادامه نشست اساتید هم به بیان نکته نظرات خود پرداختند.

دکتر نهیرات عضو هیئت علمی دانشگاه کردستان با تشکر از دانشگاه مذاهب اسلامی بخاطر پرداختن به این موضوع مهم، گفت:"ما و سایر اساتید به عنوان استاد داور در جلسات دفاع به طور مرتب با پایان نامه های ضعیف روبرو هستیم، بنابراین خروجی این همایش می تواند به بهبود این وضع در جامعه دانشگاهی کمک کند."

دکتر رستمی، عضو هیئت علمی دانشگاه کردستان، نخستین آسیب در بحث پایان نامه ها را استاد راهنما دانست و گفت:" اگر قرار باشد ما یک آسیب شناسی دقیق نماییم و این آسیب را حل کنیم باید اول از استاد راهنما شروع کنیم."

دکتر سرباز عضو هیئت علمی دانشگاه کردستان مسئله پایان نامه ها را چالش اصلی در تحصیلات تکمیلی دانست و ابراز امیدواری کردن این همایش بتواند با ارائه راه حل مناسب، این موضع را حل نماید.

وی ادامه داد:"یکی از آسیب های اصلی در بحث پایان نامه های دانشجویی، در اختیار قرار دادن تعداد زیاد پایان نامه به هر استاد راهنما در سال است و با این تعداد، استاد راهنما فرصت بررسی دقیق آن ها را ندارد و وضعیت موجود را بوجود می آورد."

دکتر سرباز یکی دیگر از آسیب ها در این حوزه را وجود موسسات تألیف پایان نامه، رساله و کتاب معرفی کرد و با انتقاد از دستگاه های نظارتی خواستار برخورد با این موسسات که بدون هیچ مزاحمتی و بصورت آشکارا فعالیت می کنند، شد.

دکتر شیرزاد خوانچه سپهر مدرس دانشگاه با ارائه مطلبی در خصوص آسیب های پایان نامه ها در کشور، مهمترین آسیب ها را اینگونه بیان نمود:"ناهماهنگی تخصص استاد راهنما با موضوع پایان نامه، موضوعات غلط پایان نامه ها، تکرار موضوعات، ضعف در ارتباط موضوع پایان نامه در پیوند میان دانشگاه و صنعت، نبودن تناسب بین تعداد اساتید راهنما و تعداد دانشجویان، ارزیابی نامناسب سطح تحقیقات دانشگاهی."

خاطر نشان می گردد همایش ملی آسیب شناسی پایان نامه ها و رساله ها در حوزه علوم انسانی-اسلامی، هشتم اسفند ماه در سالن همایش های کتابخانه ملی ایران در تهران برگزار می گردد.