جدیرترین اخبار :
  • تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه مذاهب اسلامی و دانشگاه ادیان و مذاهب قم به امضاء رسید
  • افتتاح نمایشگاهی از کتب خریداری شده از سی و یکمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در کتابخانه مرکزی دانشگاه/ عرضه بیش از 500 عنوان کتاب جدید
  • نشست صمیمی معاون پژوهشی و فناوری و مدیران کل پژوهش و انتشارات دانشگاه با دانشجویان خواهر
  • برگزاری کارگاه دانش افزایی "سواد رسانه‎ای" ویژه اعضای هیات علمی به همت معاونت پژوهشی
  • دومین نشست علمی طلایه داران وحدت اسلامی «آراء و اندیشه های آیت الله شهید سید محمد باقر صدر

برگزاری دومین جلسه شورای انتشارات دانشگاه با تصویب اولویت انتشار پنج کتاب

دانشگاه | تاریخ خبر : 1396-11-17 | تعداد بازید :648
دومین جلسه شورای انتشارات با اعضای حقوقی و حقیقی این شورا در دفتر معاونت پژوهشی و فناوری با حضور اکثریت اعضا برگزار گردید.

در این جلسه پس از ارائه گزارش در مورد پیشرفت مراحل چاپ و نشر کتب مصوب در مورد صلاحیت و اولویت انتشار پنج کتاب به شرح ذیل تصمیم گیری شد:

۱. انتشار کتاب «مقارنة المذاهب في الفقه» اثر شیخ محمود شلتوت و شیخ محمدعلی السایس به تحقیق و تعلیق آراء امامیه توسط استاد سید فاضل موسوی جابری تصویب شد.

۲. انتشار ترجمه کتاب «نظریه حکومت در اسلام» اثر حضرت آیت الله اراکی تصویب گردید.

۳. انتشار کتاب درسنامه «الفقه الحنفی» اثر استاد مولوی اسحاق مدنی در یک مجلد تصویب گردید.

۴. انتشار کتاب «احوال، آثار، افکار و منابع اجتهادی مکتبهای فقهی چهار امام اهل سنت» اثر جناب آقای استاد محمد ملکی منوط به تصویب و اعمال نظر شورای پژوهش، تصویب گردید.

۵. انتشار کتاب «نسخه پژوهی نهج البلاغه» اثر جناب آقای دکتر محمدکاظم رحمتی منوط به تصویب و اعمال نظر شورای پژوهش تصویب گردید.