• نشست معاون پژوهشی و فناوری با سرپرستان شعب استانی دانشگاه
  • آیین اختتامیه دهمین جشنواره بین المللی فارابی یکشنبه ۷ بهمن ماه، تهران سالن اجلاس سران
  • فراخوان کنفراس جهانی "صلح و عدالت با تاکید بر اندیشه های امام خامنه ای" از سوی مجمع جهانی صلح اسلامی
  • انتصاب "جناب آقای عبدالوحید فیاضی" به عنوان معاون توسعه، پشتیبانی و مدیریت منابع دانشگاه مذاهب اسلامی
  • برگزاری دومین جلسه پنل علمی "وحدت رویه در پروپوزال نویسی" ویژه اعضای هیئت علمی دانشگاه

برگزاری دومین جلسه شورای انتشارات دانشگاه با تصویب اولویت انتشار پنج کتاب

دانشگاه | تاریخ خبر : 1396-11-17 | تعداد بازید :1117
دومین جلسه شورای انتشارات با اعضای حقوقی و حقیقی این شورا در دفتر معاونت پژوهشی و فناوری با حضور اکثریت اعضا برگزار گردید.

در این جلسه پس از ارائه گزارش در مورد پیشرفت مراحل چاپ و نشر کتب مصوب در مورد صلاحیت و اولویت انتشار پنج کتاب به شرح ذیل تصمیم گیری شد:

۱. انتشار کتاب «مقارنة المذاهب في الفقه» اثر شیخ محمود شلتوت و شیخ محمدعلی السایس به تحقیق و تعلیق آراء امامیه توسط استاد سید فاضل موسوی جابری تصویب شد.

۲. انتشار ترجمه کتاب «نظریه حکومت در اسلام» اثر حضرت آیت الله اراکی تصویب گردید.

۳. انتشار کتاب درسنامه «الفقه الحنفی» اثر استاد مولوی اسحاق مدنی در یک مجلد تصویب گردید.

۴. انتشار کتاب «احوال، آثار، افکار و منابع اجتهادی مکتبهای فقهی چهار امام اهل سنت» اثر جناب آقای استاد محمد ملکی منوط به تصویب و اعمال نظر شورای پژوهش، تصویب گردید.

۵. انتشار کتاب «نسخه پژوهی نهج البلاغه» اثر جناب آقای دکتر محمدکاظم رحمتی منوط به تصویب و اعمال نظر شورای پژوهش تصویب گردید.