• در دیدار رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی با نوری المالکی عنوان شد: مدل تقریبی دانشگاه مذاهب اسلامی نیاز عراق امروز پساداعش است/ حمایت از رشد و توسعه دانشگاه مذاهب اسلامی در عراق
  • دیدار دکتر علی آبادی سرپرست دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس ومدیران دانشگاههای استان ودانشجویان با نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان
  • سردار نوریان: پلیس به دنبال حل مسائل اجتماعی به روش های علمی و آکادمیک است/ دکتر مختاری: آماده همکاری با نیروی انتظامی به ویژه در زمینه های فرهنگی و اجتماعی هستیم
  • آیت الله العظمی بشیر نجفی: کار دانشگاه مذاهب اسلامی موجب همدلی و تالیف قلوب است/ دکتر مختاری: برای مبارزه با تکفیر و افراط گری راهی جز پیمودن مدل راه حل دانشگاه مذاهب اسلامی نداریم
  • دیدار مسئولین، اساتید و دانشجویان واحد زاهدان دانشگاه مذاهب اسلامی با نماینده محترم ولی فقه در استان سیستان و بلوچستان
مراسم «افتتاح اتاق اندونزی» در دانشگاه مذاهب اسلامی/3

دکتر ابراهیمی ترکمان: پیشگامی دانشگاه مذاهب اسلامی در گسترش روابط علمی با دانشگاه های جهان اسلام ارزشمند و قابل تقدیر است/ برای زدودن غفلت از جهان نیازمند آموزش صحیح دین هستیم

دانشگاه | تاریخ خبر : 1397-12-19 | تعداد بازید :561

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، با بیان این که پیشگامی دانشگاه مذاهب اسلامی در گسترش روابط علمی با دانشگاه های جهان اسلام از جمله کشور اندونزی بسیار ارزشمند و قابل تقدیر است ابراز امیدواری کرد که همکاریهای علمی بین ایران و اندونزی بیش از پیش گسترش یابد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر ابوذر ابراهیمی ترکمان؛ رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، در مراسم افتتاحیه اتاق اندونزی در دانشگاه مذاهب اسلامی که پیش از ظهر امروز در  این دانشگاه برگزار شد، گفت: در دین اسلام بر آموزش بسیار تاکید شده است که شامل علوم تجربی است و قابل نفی و اثبات است، اما برخی از علوم مثل دین و عرفان قابلیت نفی و اثبات ندارد چون حوزه آن اقناع است؛ مباحث علوم انسانی هم عمدتا در حوزه اقناع هستند.

وی افزود: وقتی اقناع اتفاق بیفتد، یقین و باور هم اتفاق می‌افتد که حوزه دین به این سمت حرکت میکند؛ مرحوم شهید مطهری می گوید؛ بی سوادی بهتر از کم سوادی است لذا داعش محصول بدفهمی از دین است چراکه دین ما نمیتواند بگوید انسان بکشید.

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی اظهار داشت: آنچه در فهم دین مهم است، سخن مقام معظم رهبری است که می فرمایند فهم دین با بازگشت به نصوص اصلی دین یعنی قرآن میسر است؛ برای زدودن غفلت در جهان نیازمند آموزشهای صحیح نصوص دینی هستیم که خوشبختاته در دانشگاه مذاهب این مهم مورد توجه است.

وی افزود: آموزش به تنهایی کافی نیست، علاوه بر علم، جرقه ای و نوری هم لازم است که این نور خداست؛ علم هم از جنس نور است، به عبارتی علم جنس خدایی دارد؛ علم آن است که چراغی در برابر انسان بیفروزد.

دکتر ابراهیمی ترکمان تصریح کرد: اقدامات دانشگاه مذاهب اسلامی از جمله افتتاح اتاق اندونزی،  باید ما را به این سمت هدایت کند که یک قدم به هم نزدیکتر شویم نه اینکه دورتر شویم.

وی ادامه داد: چون دین اقناعی است امروز، دین داران در دنیا بیشتر شده اند.گوهر آموزش، نور است و ما باید به دنبال نور برویم؛ که اگر نور را ببینیم همدیگر را هم میبینیم.

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با اشاره به روابط فرهنگی ایران و اندونزی از گذشته تا کنون ابراز امیدواری کرد، این روابط از جمله در زمینه تبادل استاد و دانشجو، فرصتهای مطالعاتی و احداث شعبات دانشگاهها در کشورهای یکدیگر بیش از پیش توسعه یابد و تفاهم نامه های امضا شده بین دو طرف عملیاتی شود.

وی در پایان از تلاش های دکتر مختاری رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی و سفیر اندونزی در ایران در مسیر همکاری بین دو کشور قدردانی کرد.

جدیدترین اخبار