• اولین مجله دانشگاه مذاهب اسلامی به زبان انگلیسی با عنوان "The Journal of Islamic Ummah Studies" منتشر می شود
  • برگزاری مراسم تکریم و معارفه مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه مذاهب اسلامی/ دکتر مختاری: مسوولان دانشگاه خدمت و کمک به بسیج را افتخاری برای خود می دانند/ رسالت دانشگاه مذاهب تربیت دانشجویانی که نمونه و تبلور اسلام ناب محمدی(ص) است
  • «کارگاه دانش افزایی مطالعات میان رشته ای در پژوهش دینی» 10 تیرماه برگزار می شود
  • انتصاب "دکتر حسین قاضی زاده" به عنوان «مشاور رئیس و سرپرست حوزه ریاست دانشگاه»
  • رقابت 240داوطلب در آزمون اختصاصی جذب طلاب در واحد بندرعباس دانشگاه 98/3/31
در دیدار روسای دو دانشگاه عنوان شد؛

استقبال رییس دانشگاه سوسه تونس از توسعه همکاریهای علمی با دانشگاه مذاهب اسلامی

دانشگاه | تاریخ خبر : 1398-01-17 | تعداد بازید :398

استقبال و درخواست رییس و مسوولان دانشگاه سوسه تونس برای همکاریهای مشترک علمی با دانشگاه مذاهب اسلامی

دکتر مختاری در ادامه سفر به کشور تونس و دیدار با روسای دانشگاه ها و مقام های علمی و دانشگاهی این کشور، ضمن حضور در "دانشگاه سوسه تونس" با رییس و معاونین این دانشگاه دیدار کرد.

این دانشگاه از دانشگاه های بزرگ کشور تونس و دارای دانشکده ها و دپارتمان های مختلف است که ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی روز پنجشنبه ۱۵ فروردین ماه از دانشکده ادبیات و علوم انسانی آن بازدید بعمل آورد.

در این دیدار "رییس دانشگاه سوسه" آمادگی این مجموعه بزرگ را برای همکاری با دانشگاه مذاهب اسلامی در زمینه های مختلف از جمله در خصوص آموزش زبان فارسی و تبادلات علمی و پژوهشی و اعزام اساتید و دانشجویان و... اعلام کرد.

همچنین دکتر مختاری از رییس دانشگاه سوسه تونس برای حضور در ایران و دانشگاه مذاهب اسلامی دعوت کرد که وی ضمن استقبال از این دعوت، آن را در راستای گسترش و تحکیم همکاریهای دوجانبه مفید و موثر عنوان کرد.

پیش نویس تفاهم‌نامه همکاری نیز در این دیدار به توافق طرفین رسید.