• اولین مجله دانشگاه مذاهب اسلامی به زبان انگلیسی با عنوان "The Journal of Islamic Ummah Studies" منتشر می شود
  • برگزاری مراسم تکریم و معارفه مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه مذاهب اسلامی/ دکتر مختاری: مسوولان دانشگاه خدمت و کمک به بسیج را افتخاری برای خود می دانند/ رسالت دانشگاه مذاهب تربیت دانشجویانی که نمونه و تبلور اسلام ناب محمدی(ص) است
  • «کارگاه دانش افزایی مطالعات میان رشته ای در پژوهش دینی» 10 تیرماه برگزار می شود
  • انتصاب "دکتر حسین قاضی زاده" به عنوان «مشاور رئیس و سرپرست حوزه ریاست دانشگاه»
  • رقابت 240داوطلب در آزمون اختصاصی جذب طلاب در واحد بندرعباس دانشگاه 98/3/31

نسیم همدلی و وحدت در مناطق سیل زده/ خدمت رسانی به سیل زدگان و اهدای کمک‎های نقدی و غیرنقدی به همت دانشگاه مذاهب اسلامی

دانشگاه | تاریخ خبر : 1398-01-20 | تعداد بازید :935

به همت دانشگاه مذاهب اسلامی خدمت رسانی به سیل زدگان شرق و شمال استان گلستان به ویژه شهرستان آق قلا در قالب اهدای کمک های نقدی و غیرنقدی از قبیل توزیع اقلام غذایی،مصرفی، بهداشتی و... با حضور مسوولان و دانشجویان دانشگاه انجام شد.

براساس این گزارش، به دستور ریاست عالیه دانشگاه مذاهب اسلامی و در راستای وظیفه انسانی و نوع دوستی، سرپرست دانشگاه مذاهب اسلامی واحد گنبد کاووس و جمعی از دانشجویان دانشگاه از مناطق سیل زده شرق و شمال استان گلستان به خصوص شهرستان آق قلا بازدید و به صورت میدانی به امداد رسانی و کمک به سیل زدگان این منطقه پرداختند.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر عراقی سرپرست دانشگاه مذاهب اسلامی واحد گنبد کاووس و جمعی از دانشجویان دانشگاه با تاکید ویژه ریاست عالیه دانشگاه مذاهب اسلامی حضور در مناطق سیل زده شرق و شمال استان گلستان به ویژه شهرستان آق قلا به کمک سیل زدگان شتافتند و کمک های دانشگاه را به مردم منطقه رساندند.

سیل گلستان با وجود تمام تلخی های آن ، زیباترین صحنه ها از اهتمام شیعیان در خدمت رسانی به برادران و خواهران عزیز اهل سنت خود و نیز همدلی وهمدردی آنان را برای همگان به تصویر کشید.

این تصویر حقیقتی از وحدت شیعه و سنی در استان گلستان _ که تمام جریانات و رسانه ها در استان و کشور و حتی خارج از کشور آن را پوشش داده اند _ به عنوان برگ زرینی از افتخارات ملت بزرگ ایران در تاریخ ثبت شد.

?گفتنی است شعبه دانشگاه مذاهب اسلامی اخیرا در استان گلستان(شهرستان گنبد کاووس) راه اندازی شده است.