• دیدار معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه مذاهب اسلامی با معاون فرهنگی اجتماعی وزیر علوم
  • /یادداشت دکتر مختاری/ عقلانیت رضوی؛ مهمترین اصل در ارتباطات میان فرهنگی
  • چهاردهمین شماره مجله علمی، پژوهشی «فقه مقارن» منتشر شد
  • اعلام نفرات و آثار برتر اولین دوره مسابقه شعر و دلنوشته با موضوع "حرف دل امام دلها"
  • گزارشی از برگزاری اولین دوره مسابقه شعر و دلنوشته با موضوع "حرف دل امام دلها"

جمع آوری کمک های مردمی برای یاری به سیل زدگان توسط بسیج دانشجویی دانشگاه مذاهب اسلامی واحد کردستان

شعبه سنندج | تاریخ خبر : 1398-01-21 | تعداد بازید :2421

امسال و با شروع نوروز، در بیشتر شهر های کشورمان شاهد بارش های فراوان و در پی آن جاری شدن سیل بودیم. این سیل عظیم در کشور مردم را گرفتار کرده است. جاری شدن سیل در استان گلستان، لرستان، خوزستان، شیراز و … خسارت های زیادی را وارد کرد و برخی از افراد جانشان را از دست دادند.

همزمان با امدادرسانی نهادهای یاری رسان همچون هلال احمر، نیروهای مسلح، کمیته امداد و ... مردم نیز با حضور باشکوه اقدام به جمع آوری کمک های مردمی نموده تا مقداری از گرفتاری و رنج مردم گرفتار در سیل بکاهد. بسیج دانشجویی دانشگاه مذاهب اسلامی واحد کردستان نیز به جهت جمع آوری کمک های نقدی و غیرنقدی و ارسال آن به مناطق سیل زده، اقدام به برپایی چادر کمک به سیل زدگان کرده است.