• امام حسین (ع)، بهترین الگوی معرفتی در عدالت خواهی و ظلم ستیزی/ یادداشتی از دکتر مختاری ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی به مناسبت سوم شعبان
  • بعثت نبوی؛ از بسط زمانی تا گسترش اخلاق عرفی /تکمیل مکارم اخلاقی، مهمترین غایت بعثت نبوی/ یادداشتی از دکتر مختاری؛ ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی
  • پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به‌مناسبت آغاز سال ۱۳۹۹/ سال "جهش تولید"
  • پیام نوروزی ریاست محترم دانشگاه مذاهب اسلامی به مناسبت آغاز سال جدید و بهار طبیعت
  • انتصاب «مدیر حراست دانشگاه مذاهب اسلامی» در حکمی از سوی ریاست محترم دانشگاه

جمع آوری کمک های مردمی برای یاری به سیل زدگان توسط بسیج دانشجویی دانشگاه مذاهب اسلامی واحد کردستان

شعبه سنندج | تاریخ خبر : 1398-01-21 | تعداد بازید :2096

امسال و با شروع نوروز، در بیشتر شهر های کشورمان شاهد بارش های فراوان و در پی آن جاری شدن سیل بودیم. این سیل عظیم در کشور مردم را گرفتار کرده است. جاری شدن سیل در استان گلستان، لرستان، خوزستان، شیراز و … خسارت های زیادی را وارد کرد و برخی از افراد جانشان را از دست دادند.

همزمان با امدادرسانی نهادهای یاری رسان همچون هلال احمر، نیروهای مسلح، کمیته امداد و ... مردم نیز با حضور باشکوه اقدام به جمع آوری کمک های مردمی نموده تا مقداری از گرفتاری و رنج مردم گرفتار در سیل بکاهد. بسیج دانشجویی دانشگاه مذاهب اسلامی واحد کردستان نیز به جهت جمع آوری کمک های نقدی و غیرنقدی و ارسال آن به مناطق سیل زده، اقدام به برپایی چادر کمک به سیل زدگان کرده است.