• اولین مجله دانشگاه مذاهب اسلامی به زبان انگلیسی با عنوان "The Journal of Islamic Ummah Studies" منتشر می شود
  • برگزاری مراسم تکریم و معارفه مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه مذاهب اسلامی/ دکتر مختاری: مسوولان دانشگاه خدمت و کمک به بسیج را افتخاری برای خود می دانند/ رسالت دانشگاه مذاهب تربیت دانشجویانی که نمونه و تبلور اسلام ناب محمدی(ص) است
  • «کارگاه دانش افزایی مطالعات میان رشته ای در پژوهش دینی» 10 تیرماه برگزار می شود
  • انتصاب "دکتر حسین قاضی زاده" به عنوان «مشاور رئیس و سرپرست حوزه ریاست دانشگاه»
  • رقابت 240داوطلب در آزمون اختصاصی جذب طلاب در واحد بندرعباس دانشگاه 98/3/31

جمع آوری کمک های مردمی برای یاری به سیل زدگان توسط بسیج دانشجویی دانشگاه مذاهب اسلامی واحد کردستان

شعبه سنندج | تاریخ خبر : 1398-01-21 | تعداد بازید :652

امسال و با شروع نوروز، در بیشتر شهر های کشورمان شاهد بارش های فراوان و در پی آن جاری شدن سیل بودیم. این سیل عظیم در کشور مردم را گرفتار کرده است. جاری شدن سیل در استان گلستان، لرستان، خوزستان، شیراز و … خسارت های زیادی را وارد کرد و برخی از افراد جانشان را از دست دادند.

همزمان با امدادرسانی نهادهای یاری رسان همچون هلال احمر، نیروهای مسلح، کمیته امداد و ... مردم نیز با حضور باشکوه اقدام به جمع آوری کمک های مردمی نموده تا مقداری از گرفتاری و رنج مردم گرفتار در سیل بکاهد. بسیج دانشجویی دانشگاه مذاهب اسلامی واحد کردستان نیز به جهت جمع آوری کمک های نقدی و غیرنقدی و ارسال آن به مناطق سیل زده، اقدام به برپایی چادر کمک به سیل زدگان کرده است.