• با حضور سه تن از دانش آموختگان دانشگاه؛ نشست علمی و تخصصی" ادب اختلاف میان پیروان مذاهب اسلامی" 25 آذر برگزار می شود
  • برگزاری اردوی درون شهری به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو در واحد زاهدان دانشگاه مذاهب اسلامی
  • "مراسم ویژه روز پژوهش" در دانشگاه مذاهب اسلامی با سخنرانی قائم مقام صداوسیما و ریاست دانشگاه برگزار می شود
  • برگزاری مراسم گرامیداشت روز دانشجو در واحد سنندج دانشگاه مذاهب اسلامی + گزارش تصویری
  • برگزاری کارگاه دانش افزایی «کاربست روش مطالعات تطبیقی در مطالعات اسلامی» با حضور دکتر سید ابوالقاسم نقیبی ویژه اعضای هیات علمی دانشگاه

دیدار رئیس واحد گنبدکاووس دانشگاه مذاهب اسلامی و رئیس دانشگاه پیام نور استان گلستان با هدف هم افزایی و ایجاد زمینه همکاری های مشترک

اخبار داخلی | تاریخ خبر : 1398-01-24 | تعداد بازید :1695

با هدف هم افزایی و ایجاد زمینه همکاری های مشترک رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی واحد گنبد کاووس با رئیس دانشگاه پیام نور استان گلستان دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان گلستان، حجت الاسلام والمسلمین دکتر جلال عراقی، رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی گلستان با حضور در دانشگاه پیام نور استان، با ریاست این دانشگاه دیدار و گفتگو کرد.

دکتر عراقی در این دیدار ضمن تبریک حلول سال جدید و اعیاد شعبانیه و نیز ابراز تاسف از واقعه سیل اخیر در استان به ارائه گزارشی از اهداف و فعالیت های دانشگاه مذاهب اسلامی پرداخت.
وی با اشاره به ظرفیت های علمی و پژوهشی موجود در دانشگاه پیام نور ، بر ایجاد زمینه همکاری های مشترک از جمله تبادل استاد، انجام طرح های مشترک تحقیقاتی، برگزاری نشست های دانشجویی و ... تاکید کرد.

دکتر نهضتی نیز در این دیدار ضمن خیر مقدم به ایشان و هیئت همراه عنوان کرد: دانشگاه پیام نور استان گلستان به عنوان اولین مرکز علمی دانشگاهی کشور که در زمینه تقریب مذاهب به صورت تشکیلاتی مشغول به فعالیت است آماده همکاری با دانشگاه مذاهب اسلامی است.

وی با اشاره به برگزاری همایش ها و نشست های متعدد برگزار شده در زمینه تقریب مذاهب در دانشگاه پیام نور گلستان، به ارائه 2 واحد درسی اختیاری با عنوان آشنایی با زبان ترکمنی در این دانشگاه با هدف آشنایی هر چه بیشتر قوم ترکمن با متون ادبی پیشینیان خود که با رسم الخط فارسی تدوین شده است اشاره کرد.