• دکتر مختاری در جلسه معارفه معاون جدید پژوهش و فناوری: فعالیت های پژوهشی در دانشگاه مذاهب اسلامی باید بر محور "ماموریت مهم تقریب" استوار باشد
  • برگزاری جلسه هم اندیشی با اعضای محترم هیات علمی با حضور دکتر مختاری؛ ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی
  • راهنمای ثبت‌نام مجازی کانون‌های فرهنگی و انجمن‌های علمی دانشگاه مذاهب اسلامی
  • دکتر مختاری در نشست صمیمی با کارکنان و پرسنل واحد مرکزی دانشگاه: موفقیت‌ها در بخش‌های مختلف دانشگاه حاصل تلاش و رویکرد جهادی مجموعه مسوولان و همکاران است
  • دومین مرحله توزیع کمک های مومنانه به همت دانشجویان گروه جهادی پایگاه ریحانه النبی (ص)دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس

دیدار رئیس واحد گنبدکاووس دانشگاه مذاهب اسلامی و رئیس دانشگاه پیام نور استان گلستان با هدف هم افزایی و ایجاد زمینه همکاری های مشترک

اخبار داخلی | تاریخ خبر : 1398-01-24 | تعداد بازید :2737

با هدف هم افزایی و ایجاد زمینه همکاری های مشترک رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی واحد گنبد کاووس با رئیس دانشگاه پیام نور استان گلستان دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان گلستان، حجت الاسلام والمسلمین دکتر جلال عراقی، رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی گلستان با حضور در دانشگاه پیام نور استان، با ریاست این دانشگاه دیدار و گفتگو کرد.

دکتر عراقی در این دیدار ضمن تبریک حلول سال جدید و اعیاد شعبانیه و نیز ابراز تاسف از واقعه سیل اخیر در استان به ارائه گزارشی از اهداف و فعالیت های دانشگاه مذاهب اسلامی پرداخت.
وی با اشاره به ظرفیت های علمی و پژوهشی موجود در دانشگاه پیام نور ، بر ایجاد زمینه همکاری های مشترک از جمله تبادل استاد، انجام طرح های مشترک تحقیقاتی، برگزاری نشست های دانشجویی و ... تاکید کرد.

دکتر نهضتی نیز در این دیدار ضمن خیر مقدم به ایشان و هیئت همراه عنوان کرد: دانشگاه پیام نور استان گلستان به عنوان اولین مرکز علمی دانشگاهی کشور که در زمینه تقریب مذاهب به صورت تشکیلاتی مشغول به فعالیت است آماده همکاری با دانشگاه مذاهب اسلامی است.

وی با اشاره به برگزاری همایش ها و نشست های متعدد برگزار شده در زمینه تقریب مذاهب در دانشگاه پیام نور گلستان، به ارائه 2 واحد درسی اختیاری با عنوان آشنایی با زبان ترکمنی در این دانشگاه با هدف آشنایی هر چه بیشتر قوم ترکمن با متون ادبی پیشینیان خود که با رسم الخط فارسی تدوین شده است اشاره کرد.