• 32- بازدید میدانی آقای دکتر مهدی جمالی فر معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه مذاهب اسلامی کل کشور از دانشگاه مذاهب اسلامی استان گلستان( شعبه گنبدکاووس)
  • 31- استقبال پرشور حوزویان شیعه و سنی استان گلستان از دومین آزمون ویژه طلاب دانشگاه مذاهب اسلامی شعبه گنبد کاووس
  • برگزاری آزمون اختصاصی دانشگاه مذاهب اسلامی واحدبندرعباس 27شهریور 99
  • برگزاری آزمون اختصاصی پذیرش طلاب شیعه و اهل سنت در واحد زاهدان دانشگاه مذاهب اسلامی
  • به مناسبت سالگرد شهادت "شهید ماموستا شیخ‌الاسلام؛ "شهید منادی وحدت" و استاد دانشگاه مذاهب اسلامی

برای گسترش همکاری‌های علمی؛ دانشگاه‌های مذاهب اسلامی و الشام سوریه تفاهم‌نامه امضا کردند

دانشگاه | تاریخ خبر : 1398-02-16 | تعداد بازید :1536

تفاهم‌نامه همکاری‌های علمی میان دانشگاه‌های مذاهب اسلامی و الشام سوریه برای گسترش تعاملات علمی و دانشگاهی به امضای روسای دو دانشگاه رسید.

پیش از ظهر امروز یکشنبه ۱۵ اردیبهشت ماه هیئتی متشکل از رییس، معاونین و روسای دانشکده های دانشگاه الشام سوریه در دانشگاه مذاهب اسلامی ایران حضور یافتند و با ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی دیدار و گفت وگو کردند.

در این دیدار دکتر مختاری؛ رییس دانشگاه‌های مذاهب اسلامی و دکتر یاسر حوریه رییس دانشگاه الشام سوریه تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

گفتنی است این تفاهم‌نامه در راستای گسترش و تحکیم همکاری‌های مشترک علمی و پژوهشی بین دانشگاه‌های دو کشور منعقد شد.

از موضوعات مهم تفاهم‌نامه می‌توان به راه اندازی رشته مشترک مطالعات تقریبی، تبادل دانشجویان تحصیلات تکمیلی و اعضای هیئت علمی و تولید مجلات علمی مشترک و برگزاری کنفرانس‌های مشترک میان دانشگاه‌های مذاهب اسلامی و الشام سوریه اشاره کرد.