• اعلام نتایج پنجمین دوره انتخابات "شورای صنفی دانشجویان" دانشگاه مذاهب اسلامی در واحد خواهران
  • برگزاری جلسات نهج البلاغه وجزء خوانی قرآن کریم در شبهای ماه مبارک رمضان (خوابگاه واحد خواهران) دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس
  • اعلام نتایج هفتمین دوره انتخابات "شورای صنفی دانشجویان" دانشگاه مذاهب اسلامی در واحد مرکزی
  • برگزاری مراسم افطاری وحدت با حضور مسئولان استان سیستان و بلوچستان و معاونان دانشگاه
  • دیدار سرپرست دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس با رئیس سازمان مدیریت وبرنامه ریزی استان هرمزگان98/2/29

برای گسترش همکاری‌های علمی؛ دانشگاه‌های مذاهب اسلامی و الشام سوریه تفاهم‌نامه امضا کردند

دانشگاه | تاریخ خبر : 1398-02-16 | تعداد بازید :134

تفاهم‌نامه همکاری‌های علمی میان دانشگاه‌های مذاهب اسلامی و الشام سوریه برای گسترش تعاملات علمی و دانشگاهی به امضای روسای دو دانشگاه رسید.

پیش از ظهر امروز یکشنبه ۱۵ اردیبهشت ماه هیئتی متشکل از رییس، معاونین و روسای دانشکده های دانشگاه الشام سوریه در دانشگاه مذاهب اسلامی ایران حضور یافتند و با ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی دیدار و گفت وگو کردند.

در این دیدار دکتر مختاری؛ رییس دانشگاه‌های مذاهب اسلامی و دکتر یاسر حوریه رییس دانشگاه الشام سوریه تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

گفتنی است این تفاهم‌نامه در راستای گسترش و تحکیم همکاری‌های مشترک علمی و پژوهشی بین دانشگاه‌های دو کشور منعقد شد.

از موضوعات مهم تفاهم‌نامه می‌توان به راه اندازی رشته مشترک مطالعات تقریبی، تبادل دانشجویان تحصیلات تکمیلی و اعضای هیئت علمی و تولید مجلات علمی مشترک و برگزاری کنفرانس‌های مشترک میان دانشگاه‌های مذاهب اسلامی و الشام سوریه اشاره کرد.