• تقدیر و تجلیل معاون بین الملل دانشگاه رودن مسکو از ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی در توسعه روابط علمی و دانشگاهی ایران و روسیه
  • با حضور دکتر مختاری و خانم دکتر یفرمووا؛ مرکز همکاریهای بین دانشگاهی ایران و روسیه و مرکز آموزش زبان روسی در تهران راه اندازی شد
  • برگزاری یادواره شهیدخلیل تختی نژادیکی از شهدای مدافع حرم استان هرمزگان در واحد بندرعباس
  • تجلیل از رتبه های برتر دانشگاه در آزمون سراسری همزمان با مراسم آغاز سال تحصیلی جدید 98-97
  • دکتر حداد عادل:مذهب درمان دردهای بشر در دنیایی است که از بی خدایی و بی اخلاقی رنج می برد/ وجود دانشگاه مذاهب اسلامی یک پیام مهم از توجه به مشترکات در فضای استدلالی و دوستانه است
طی بیانیه‎ای صورت گرفت؛

دعوت دانشگاه مذاهب اسلامی از مردم برای شرکت در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن

دانشگاه | تاریخ خبر : 1396-11-21 | تعداد بازید :853
دانشگاه مذاهب اسلامی با صدور بیانیه‌ای از آحاد ملت ایران اسلامی برای شرکت در راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن دعوت کرد.

به گزارش  روابط عمومی، در این بیانیه آمده است: در آن برهه تاریخی که سایهٔ شوم ترس و اختناق و تفرقه با نور الهی خمینی کبیر (ره) برچیده شد و بانگ توحید، طومار زندگی کاخ‌نشینان مستکبر را درهم‌نوردید، این ندای آسمانی وحدت بود که دل‌ها را الفت بخشید و اریکهٔ قدرت ستمکاران را واژگون کرد...

این انقلاب، یک انقلاب اسلامی بر اساس قرآن، بر اساس توحید، بر اساس اسلام خالص و ناب، بر اساس وحدت و برادری بین همه‌ مسلمین است. این را از اول ملت ما گفتند و امام راحل ما نیز این را فریاد کشید و بیان کرد. (مقام معظم رهبری مدظله العالی)

«بهمن ۱۳۵۷ تجلی حضور هوشیارانه انسان‌هایی است که به رهبری ابرمرد تاریخ، مهم‌ترین برگ دفتر تاریخ ایرانی – اسلامی شان را ورق زدند. در آن برهه تاریخی که سایهٔ شوم ترس و اختناق و تفرقه با نور الهی خمینی کبیر (ره) برچیده شد و بانگ توحید، طومار زندگی کاخ‌نشینان مستکبر را درهم‌نوردید، این ندای آسمانی وحدت بود که دل‌ها را الفت بخشید و اریکهٔ قدرت ستمکاران را واژگون کرد و اینک پس از گذشت سی و نه بهار از طلیعهٔ آزادی و در سایهٔ اتحاد و همدلی برادران و خواهران شیعه و سنی با وجود تمامی توطئه‌ها و تفرقه‌افکنی‌ها، شاهد اعتلای روزافزون پرچم بلند اسلام و ایمان هستیم که در دستان توانمند جوانان ایرانی خوش می‌درخشد و پیام صلح و دوستی را برای همهٔ آزادگان جهان به ارمغان می‌آورد.

و امروز با توجه به شرایط حساس و خطیر منطقه که انواع خطرات و توطئه ها از سوی مستکبران و ایادی آنان  امت اسلامی را تهدید می‎کند، لازم است مسلمانان آزاده با اعتصام بحبل الله و با تمرکز بر احیای امت واحده با رویکرد هم‌افزایی و همگرایی همچون بنیان مرصوص در یک صف واحد بایستند و دست رد بر سینه اجانب و عُمال آنان بزنند و پرچم توحید و اتحاد را به اهتزاز در‌آورند و همچون ملت آزاده و انقلابی ایران، سرزمین های اسلامی را از لوث استعمار و استبداد و افراط و تفریط مطهر کنند.

بدین‌وسیله مدیریت، استادان، دانشجویان و کارکنان (شیعه و سنی) دانشگاه مذاهب اسلامی، همگام با پیشگامان و رهپویان تقریب مذاهب اسلامی ضمن عرض تبریک ایام الله دهه مبارکه فجر و سی ‌وهفتیمن سالگرد انقلاب اسلامی و با اعلام حضور خود در راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن، از آحاد ملت بزرگوار ایران برای شرکت در این حضور الهی و آرمانی که بدون شک مشت محکمی بر دهان استکبار جهانی است، دعوت به عمل می‌آورند.

جدیدترین اخبار