• در پیش‌نشست دومین همایش آسیب‌شناسی پایان‌نامه‌ها در دانشگاه شیراز مطرح شد؛ «ضرورت تحول در علوم انسانی در گام دوم انقلاب»
  • در نشستی علمی از سوی دانشگاه مذاهب اسلامی در ایرانداک بررسی شد؛ لزوم تدوین برنامه درسی برای اخلاق پژوهش در راستای اثر بخشی پایان نامه ها و رساله ها
  • دیدار سرپرست واحد زاهدان به همراه استاد مولوی سلامی با آقای کردستانی مدیر کل محترم صدا و سیمای استان سیستان و بلوچستان
  • حجت الاسلام والمسلمین دکتر شهریاری در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه: دانشگاه مذاهب اسلامی در تحقق نوسازی و نوگرایی جریان تقریب می تواند بسیار موثر و نقش آفرین باشد/ دکتر مختاری: دانشگاه مذاهب اسلامی بازوی بسیار قوی و محکمی برای مجموعه و جریان تقریب است
  • نتایج مسابقات تنیس روی میز و دارت دانشجویان دختر در المپیاد ورزشی درون دانشگاهی

مراسم تجلیل از اعضای هیئت علمی دانشگاه مذاهب اسلامی به مناسبت گرامیداشت مقام والای استاد برگزار شد

دانشگاه | تاریخ خبر : 1398-02-18 | تعداد بازید :1569

مراسم تقدیر و نشست صمیمی اعضای هیئت علمی دانشگاه مذاهب اسلامی با حضور ریاست محترم و معاونین دانشگاه به مناسبت ایام گرامیداشت مقام استاد همزمان با اولین روز ماه مبارک رمضان (17 اردیبهشت) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، ضیافت افطاری اعضای هیئت علمی دانشگاه مذاهب اسلامی به مناسبت گرامیداشت مقام والای استاد با حضو اعضای هیئت علمی دانشگاه و خانواده های محترم آنان به میزبانی دانشگاه مذاهب اسلامی در فضای صمیمی برگزار شد.

در ابتدای این مراسم دکتر صابری معاون آموزشی دانشگاه ضمن خیر مقدم به میهمانان این گردهمایی را بهانه ای برای تجلیل و تکریم از اعضای محترم هیئت علمی عنوان کرد.

عزت و حیات هر  دانشگاهی با وجود اساتید و اعضای هیئت علمی آن است

در ادامه دکتر مختاری ریاست محترم دانشگاه در این جلسه صمیمی ضمن تبریک هفته بزرگداشت مقام استاد و حلول ماه مبارک رمضان از زحمات و خدمات اساتید محترم دانشگاه مذاهب اسلامی به ویژه اعضای هیئت علمی قدر دانی کرد.

رییس دانشگاه مذاهب اسلامی با اشاره به مسئولیت خطیر و ماموریت بزرگ دانشگاه ها در پرورش استعدادها و تربیت نیروهای انسانی، گفت: اساتید و اعضای هیئت علمی، عنصر اصلی دانشگاه ها هستند و عزت و حیات هر محیط علمی با وجود اساتید است.

وی خاطرنشان کرد: در این راستا دانشگاه مذاهب اسلامی علاوه براین مسئولیت بزرگ، یک وظیفه مضاعفی دارد و در کنار بعد تربیت نیروی انسانی و علمی، ساختن انسان ها و تربیت نیروی انسانی معتدل تقریبی بدور از افراط و تعصب را نیز برعهده دارد و این از ماموریت های اصلی دانشگاه مذاهب اسلامی است.

در ادامه این مراسم همچنین دکتر مهدی دوایی متخصص روانشناسی تربیتی نیز دقایقی درخصوص تحکیم خانواده سخنرانی کرد.

وی درباره از دست دادن فرصت ها در زندگی گفت :ما دائما در حال حسرت خوردن هستیم و همین موضوع باعث میشود لذت بردن از زمان حال را از دست بدهیم . اهمیت این موضوع تا آنجایی است که امام علی (ع) هم سفارش کرده اند که حال را دریابید.

دکتر دوایی همچنین پیشنهادهایی برای داشتن حال خوب در زندگی ارائه داد و گفت: در حال زندگی کنید و معنای زندگی را به چیزی بدهید که ترس از دست دادنش را نداشته باشید و قدر زندگیتان را بدانید.

گفتنی است دعوت از یک متخصص روانشناسی تربیتی و سخنرانی در جمع خانواده های اعضای هیئت علمی دانشگاه مورد استقبال و توجه خانواده های محترم قرار گرفت.

گزارش تصویری1  این مراسم را در لینک های زیر مشاهده نمائید

گزارش تصویری2  این مراسم را در لینک های زیر مشاهده نمائید