• عید سعید فطر، از صیروریت تا بازگشت به فطرت/ نوشتاری از دکتر مختاری ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی به مناسبت عید سعید فطر
  • مراسم تودیع و معارفه «معاون فرهنگی و دانشجویی» دانشگاه مذاهب اسلامی برگزار شد/ دکتر مختاری: دانشگاه مذاهب اسلامی باید در تحقق منویات مقام معظم رهبری در حوزه فرهنگی در میان دانشگاه ها پیشگام باشد
  • انتصاب " دکتر مهدی جمالی فر" به عنوان «معاون دانشجویی و فرهنگی» دانشگاه مذاهب اسلامی
  • دکتر مختاری: بزرگداشت روز قدس، موجب بیداری مسلمانان و آگاهی ملت ها و نسل جوان می ‌شود/ دانشگاه مذاهب اسلامی سهم به سزایی در آگاه سازی و تنویر افکار ملت‌ها در زمینه حمایت از آزادی قدس شریف دارد
  • پیام تبریک ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی به مناسبت روز روابط عمومی و ارتباطات

در دیدار با دکتر مختاری مطرح شد؛ اعلام آمادگی تجمع علمای مسلمین لبنان برای راه اندازی دانشگاه مذاهب اسلامی در بیروت

دانشگاه | تاریخ خبر : 1398-02-21 | تعداد بازید :1556

تجمع علمای مسلمین لبنان ضمن تحسین اهداف و فعالیت های دانشگاه مذاهب اسلامی و اعلام آمادگی برای همکاری، ساختمانی را برای تاسیس شعبه دانشگاه مذاهب اسلامی در بیروت در اختیار این دانشگاه قرار دادند.

به گزارش روابط عمومی، رییس دانشگاه مذاهب اسلامی و هئیت همراه در جریان سفر به کشور لبنان  روز پنجشنبه ۵ اردیبهشت ماه با تجمع علمای مسلمین لبنان دیدار و گفت وگو کردند.

در این دیدار دکتر مختاری؛ رییس دانشگاه مذاهب اسلامی به فعالیت های مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی و دانشگاه مذاهب اسلامی اشاره کرد و سلام آیت الله اراکی و آیت الله تسخیری را به تجمع علمای مسلمین لبنان ابلاغ نمود.

وی تاکید کرد که دانشگاه مذاهب اسلامی به عنوان یک مرکز آکادمیک و علمی می تواند نقش جدی تر و موثرتری در لبنان ایفا کند.

دکتر مختاری به فعالیت های دانشگاه مذاهب اسلامی اشاره کرد و گفت: امروزه در فضای بین الملل دانشگاه مذاهب اسلامی به عنوان یک دانشگاه معتبر و  ممتاز شناخته شده است و فعالیت های بین المللی دانشگاه موثر و روبه رشد خواهد بود.

حضور علمای لبنان در دوره های کوتاه مدت مطالعات تقریبی در دانشگاه مذاهب اسلامی نیز در این نشست از سوی دکتر مختاری پیشنهاد شد که مورد استقبال آنان قرار گرفت

تجمع علمای مسلمین لبنان: جای دانشگاه مذاهب اسلامی در فضای بین الملل خالی است

در این دیدار که علمای بزرگی از شیعه و اهل سنت لبنان حضور داشتند، تجمع علمای مسلمین لبنان ضمن تحسین فعالیت های دانشگاه مذاهب اسلامی تاکید داشتند که جای این دانشگاه در فضای بین الملل خالی است و باید امروزه در کشورهای مختلف با توجه به نیازهای منطقه ای حضور داشته باشد.

این تشکل بزرگ مسلمین در لبنان همچنین اعلام کردند ساختمانی را به منظور تاسیس و راه اندازی دانشگاه مذاهب اسلامی در لبنان و بیروت در اختیار این دانشگاه قرار می دهند.

در ادامه رییس دانشگاه مذاهب اسلامی و اعضای این تجمع از بخش های مختلف این ساختمان جهت راه اندازی شعبه دانشگاه در این کشور بازدید بعمل آوردند.