• ثبت نام حضوری پذیرفته شدگان جدیددانشگاه مذاهب اسلامی مقطع کارشناسی درواحدبندرعباس98/6/27
  • به همت دانشگاه مذاهب اسلامی شعبه گنبد کاووس؛ همایش ملی جستارهای پژوهشی با تاکید بر بیانیه گام دوم انقلاب برگزار می شود/ تمدید مهلت ارسال مقالات تا 8 آبانماه
  • اطلاعیه مهم/جزئیات، مدارک مورد نیاز و زمان ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان "مقطع کارشناسی" سال تحصیلی 99-98 دانشگاه مذاهب اسلامی
  • مصاحبه علمی با پذیرفته شدگان مرحله اول آزمون اختصاصی طلاب در دانشگاه مذاهب اسلامی واحد زاهدان با حضور مسئولین و اعضای هیئت علمی دانشگاه
  • مصاحبه علمی با پذیرفته شدگان مرحله اول آزمون اختصاصی طلاب در دانشگاه مذاهب اسلامی واحدبندرعباس باحضور دکتراجداد ودکتر خلفی از دانشگاه مذاهب اسلامی 98/6/23-24

برگزاری جشن دانش آموختگی دانشجویان ورودی 94واحد کردستان دانشگاه مذاهب اسلامی

شعبه سنندج | تاریخ خبر : 1398-04-01 | تعداد بازید :427

به گزارش روابط عمومی واحد کردستان، جشن دانش آموختگی دانشجویان ورودی 94 این واحد با حضور رئیس، اساتید، دانشجویان و خانواده ایشان در سالن امام خامنه ای مدظله العالی سنندج برگزار گردید.

در این مراسم دکتر مرتضی خسروپناه رئیس واحد کردستان با اشاره به پایان دوره کارشناسی دانش آموختگان و گذر عمر و دوران جوانی، بر استفاده صحیح و بهره مندی از تحصیل تقوا و علم در فرصت های پیش رو تأکید نمود. ایشان با بیان اینکه دانشگاه از بدو ورود و جدا شدن دانشجو از خانواده و ورود به دانشگاه، سعی در پرکردن این خلاء دارد و تمام امکانات مادی و معنوی خود را در جهت رشد معنوی و علمی وی می نماید، همت و پشتکار دانشجو را در جهت رسیدن به اهداف والا را شرط اصلی موفقیت دانست.

وی سایر دانشجویان را به استفاده از تجربیات دانش آموختگان دعوت کرد و برای ایشان آرزوی موفقیت در زندگی و آزمون ارشد نمود.

در ادامه مراسم برنامه های همچون پخش کلیپ خاطرات دانشجویی، قرائت دلنوشته دانشجویی، مسابقه و بریدن کیک فارغ التحصیلی انجام گردید.

در پایان از نفرات برتر آموزشی ورودی 94 تجلیل بعمل آمد.