• عید سعید فطر، از صیروریت تا بازگشت به فطرت/ نوشتاری از دکتر مختاری ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی به مناسبت عید سعید فطر
  • مراسم تودیع و معارفه «معاون فرهنگی و دانشجویی» دانشگاه مذاهب اسلامی برگزار شد/ دکتر مختاری: دانشگاه مذاهب اسلامی باید در تحقق منویات مقام معظم رهبری در حوزه فرهنگی در میان دانشگاه ها پیشگام باشد
  • انتصاب " دکتر مهدی جمالی فر" به عنوان «معاون دانشجویی و فرهنگی» دانشگاه مذاهب اسلامی
  • دکتر مختاری: بزرگداشت روز قدس، موجب بیداری مسلمانان و آگاهی ملت ها و نسل جوان می ‌شود/ دانشگاه مذاهب اسلامی سهم به سزایی در آگاه سازی و تنویر افکار ملت‌ها در زمینه حمایت از آزادی قدس شریف دارد
  • پیام تبریک ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی به مناسبت روز روابط عمومی و ارتباطات

برگزاری جشن دانش آموختگی دانشجویان ورودی 94واحد کردستان دانشگاه مذاهب اسلامی

شعبه سنندج | تاریخ خبر : 1398-04-01 | تعداد بازید :1358

به گزارش روابط عمومی واحد کردستان، جشن دانش آموختگی دانشجویان ورودی 94 این واحد با حضور رئیس، اساتید، دانشجویان و خانواده ایشان در سالن امام خامنه ای مدظله العالی سنندج برگزار گردید.

در این مراسم دکتر مرتضی خسروپناه رئیس واحد کردستان با اشاره به پایان دوره کارشناسی دانش آموختگان و گذر عمر و دوران جوانی، بر استفاده صحیح و بهره مندی از تحصیل تقوا و علم در فرصت های پیش رو تأکید نمود. ایشان با بیان اینکه دانشگاه از بدو ورود و جدا شدن دانشجو از خانواده و ورود به دانشگاه، سعی در پرکردن این خلاء دارد و تمام امکانات مادی و معنوی خود را در جهت رشد معنوی و علمی وی می نماید، همت و پشتکار دانشجو را در جهت رسیدن به اهداف والا را شرط اصلی موفقیت دانست.

وی سایر دانشجویان را به استفاده از تجربیات دانش آموختگان دعوت کرد و برای ایشان آرزوی موفقیت در زندگی و آزمون ارشد نمود.

در ادامه مراسم برنامه های همچون پخش کلیپ خاطرات دانشجویی، قرائت دلنوشته دانشجویی، مسابقه و بریدن کیک فارغ التحصیلی انجام گردید.

در پایان از نفرات برتر آموزشی ورودی 94 تجلیل بعمل آمد.