• بازدید معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه از وحد بندرعباس و دیدار با دانشجویان و کارکنان این واحد
  • دیدار رئیس و هئیت رئیسه دانشگاه الفرات سوریه با رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی/ دکتر مختاری: درگیری و خشونت میان مذاهب به دلیل جهل است/ پیشنهاد بشار اسد برای تاسیس دانشگاهی همچون دانشگاه مذاهب اسلامی در سوریه
  • حضور مدیرکل خدمات عمومی وپشتیبانی آقای دکتر سیدعلی حسینی و سرپرست اداره کل امور دانشجویی آقای دکتر شاورانی در دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس 98/8/29
  • حضور معاون آموزشی وتحصیلات تکمیلی آقای دکتر صابری و کارشناس مسئول امورپایان نامه ها آقای دکتر بهرامیان دردانشگاه مذاهب اسلامی واحدبندرعباس 98/8/29
  • دکتر مختاری در "معارفه مسئول بسیج اساتید دانشگاه مذاهب اسلامی": دانشجوی بسیجی با نگاه تقریبی در این دانشگاه تربیت می‎شود/ انتقال دانش با تفکر بسیجی وحدت‌آفرین است

به همت دانشگاه مذاهب اسلامی شعبه گنبد کاووس؛ همایش ملی جستارهای پژوهشی با تاکید بر بیانیه گام دوم انقلاب برگزار می شود/ تمدید مهلت ارسال مقالات تا 8 آبانماه

دانشگاه | تاریخ خبر : 1398-06-26 | تعداد بازید :984

«همایش ملی جستارهای پژوهشی با تاکید بر بیانیه گام دوم انقلاب» به همت دانشگاه مذاهب اسلامی شعبه گنبد کاووس، حوزه علمیه خواهران و مشارکت مراکز علمی دیگر برگزار می شود.

دکتر حامد شریعتی نیاسر عضو هیئت علمی دانشگاه مذاهب اسلامی و دبیر علمی «همایش ملی جستارهایی پژوهشی با تاکید بر بیانیه گام دوم انقلاب» در تشریح اهداف این همایش، اظهار داشت: بیانیه راهبری گام دوم انقلاب نقشه راه آینده است. لذا ضرورت دارد موضوعات پژوهشی کاربردی بر اساس آن به جامعه علمی کشور اعم از حوزه و دانشگاه معرفی شود و جامعه نخبگانی فعالیت های متنوع پژوهشی را بر اساس آن سامان دهند.

وی بیان داشت: با همین هدف همایش ملی جستارهای پژوهشی با تاکید بر بیانیه گام دوم انقلاب برنامه ریزی شده است. این همایش در آذر ماه سال جاری به همت دانشگاه مذاهب اسلامی شعبه گنبد کاووس، مدیریت حوزه علمیه خواهران استان گلستان و مشارکت بیش از ۱۲مرکز علمی دیگر در گرگان برگزار می‌شود و مهلت ارسال مقالات تا 8 آبان ماه 98 تمدید شده است.

دکتر شریعتی‌نیاسر همکاری حوزه و دانشگاه را در برگزاری این همایش نماد وحدت دانست و تصریح کرد: این همایش در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام و سامانه همایش های معتبر علمی ثبت شده است و مقالات آن در این پایگاه نمایه می‌شود.

وی در نهایت از اعضای هیئت علمی، اساتید، محققین، حوزویان و دانشگاهیان برای نگارش مقاله متناسب با محورهای همایش دعوت بعمل آورد.علاقه مندان می توانند آثار و مقالات خود را از طریق ایمیل mpaalzahra@whc.ir   یا سامانهhttp://research.whc.ir  ثبت نمایند.

شایان ذکر است: تاکنون دو پیش نشست علمیاین همایش برگزار شده است و پیش بینی می‌شود تا زمان همایش چند پیش نشست علمی دیگر نیز برگزار شود.

جدیدترین اخبار