• برگزاری جلسه ویژه درخصوص اقدامات پیشگیرانه ویروس کرونا در دانشگاه مذاهب اسلامی/ تاکید ریاست دانشگاه بر رعایت و حفظ امور بهداشتی و پیشگیرانه
  • در پیش‌نشست دومین همایش آسیب‌شناسی پایان‌نامه‌ها در دانشگاه شیراز مطرح شد؛ «ضرورت تحول در علوم انسانی در گام دوم انقلاب»
  • در نشستی علمی از سوی دانشگاه مذاهب اسلامی در ایرانداک بررسی شد؛ لزوم تدوین برنامه درسی برای اخلاق پژوهش در راستای اثر بخشی پایان نامه ها و رساله ها
  • دیدار سرپرست واحد زاهدان به همراه استاد مولوی سلامی با آقای کردستانی مدیر کل محترم صدا و سیمای استان سیستان و بلوچستان
  • حجت الاسلام والمسلمین دکتر شهریاری در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه: دانشگاه مذاهب اسلامی در تحقق نوسازی و نوگرایی جریان تقریب می تواند بسیار موثر و نقش آفرین باشد/ دکتر مختاری: دانشگاه مذاهب اسلامی بازوی بسیار قوی و محکمی برای مجموعه و جریان تقریب است

دیدارنماینده ولی فقیه دراستان هرمزگان بارئیس دانشگاه مذاهب اسلامی 98/5/16

شعبه بندرعباس | تاریخ خبر : 1398-06-17 | تعداد بازید :456
نماینده جدید ولی فقیه در استان هرمزگان در دیدار با رییس دانشگاه مذاهب اسلامی، گفت: مسیر تقریب از راه تربیت نیروی نخبه و تقویت فکری و هدایت افکار به سمت وحدت است که کار علمی و عاقلانه می‌طلبد و دانشگاه مذاهب اسلامی هم این کار را انجام می دهند. حجت الاسلام والمسلمین محمد عبادی زاده نماینده جدید ولی فقیه در استان هرمزگان ظهر امروز در دیدار با رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی ضمن تقدیر از فعالیت های روشنگرانه دانشگاه مذاهب اسلامی ومبارزه علمی و نظری با افراط و تکفیر اظهار داشت: استان هرمزگان با ترکیب جمعیتی از اقوام و مذاهب مختلف بهترین محمل برای انجام فعالیت های تقریبی است. وی افزود:کارهایی نظیر کنفرانس و سمینارهای تخصصی تاثیری محدود دارند اما تعلیم نیروی تقریبی از میان مذاهب مختلف اهل سنت و شیعه موجب قرابت دیدگاه می شود. نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان ادامه داد: دانشجویان دانشگاه مذاهب اسلامی سربازان اصلی جنگ در حوزه مذاهب هستند و می توان با تولید فکر و کادرسازی در این زمینه کارهای مثبتی انجام داد.
  • دانشجویان دانشگاه مذاهب اسلامی سربازان اصلی جنگ درعرصه مذاهب هستند.
  • مسئولان استان برای تبدیل دانشگاه مذاهب هرمزگان به پردیس بین المللی پای کاربیایند.
  • امکانات سخت افزاری دانشگاه مذاهب اسلامی هرمزگان باید با حمایت مسئولان ،تقویت وتوسعه یابد ومناسب شأن آن باشد.
جدیدترین اخبار